Profilkläder

I och med nybildandet av vår förening har vi tagit fram en ny föreningsprofil gällande klubbens representationskläder.

Leverantör av denna profil är Intersport, Trimtex och Fjällräven.

Trimtex står för leverans av tävlingsdräkt, överdragsoverall, väst, hoodie, mössa, pannband och buff i unik Hägglundsdesign.

Tävlingsdräkt, overall, väst och hoodie är beställningsvara via Intersport en gång per år (varje höst) medan mössa, pannband och buff finns att köpa under hela säsongen på Skyttis IP i samband med våra träningar.

De beställda Trimtexkläderna levereras via Intersport och hämtas själv ut av beställaren.

Utöver ovanstående kollektion kommer Intersport att hålla med bl a funktionströja, huvtröja, pikétröja, reflexväst mm i vår klubbdesign. Dessa produkter kan man köpa direkt på Intersport under hela säsongen.

Klubbjackan (Fjällräven) kan beställas en gång per säsong. Kontakta klädansvariga gällande jackan.

Hela kollektionen finns i vår föreningsprofil nedan (pdf).

Ansvarig kläder och profil Hägglunds SK Ski Team

Märta Arnlöf, mobil: 070-635 49 83

HYRKLÄDER

Föreningsmedlemmar upp t. o. m. 16 år har möjlighet att hyra vissa kläder ur vår kollektion. Detta gäller överdragsoverall, väst och tävlingsdräkt.

Hyran sker säsongsvis från 1 oktober - 30 april.

Kläderna kan man hyra  samband med träningar på Skyttis IP eller kontakta klädansvarig.

Priser klädhyra:

Överdragsoverall  250:-/säsong

Väst  200:-/säsong

Tävlingsdräkt  200:-/säsong

Ansvarig hyrkläder Hägglunds SK Ski Team

Kent Eriksson, mobil: 070-291 55 03

OBS!
Stöd föreningen genom att koppla ditt Intersportkort till Hägglunds SK Ski Team. Detta kostar inget, drabbar inte din personliga bonus och ger Hägglunds bonus för varje gång du handlar på Intersport. Koppling av ditt kort gör du här via vår hemsida (se fliken Intersport Clubkort), på Intersports hemsida eller i butiken.

I nedanstående länk hittar du vår nya föreningsprofil.

(Profilen ska uppdateras för 2017-18)

FÖRENINGSPROFIL HÄGGLUNDS SK SKI TEAM 2016-17

Uppdaterad: 13 FEB 2018 12:36