Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
1 november 2018 16:09 av ada

-

Test

10 april 2018 04:13 av cara mengobati diare secara alami

cara mengobati diare secara alami

successful greeting healthy

7 februari 2017 18:52 av Bengt-Olof Hagström

Fjällrävenloppet

Vill passa på och ge alla funktionärer beröm för ett bra arrangemang av Fjällrävenloppet som blev lyckat.

4 februari 2017 22:55 av Håkan Wickberg

Angående Fjällrävenloppet

Hej Eva
Ursäkta sent svar. Stora Fjällrävenlopp påverkar inte allmänhetens åkning speciellt mycket mer än att det blir ännu fler som använder skyttisområdet. På söndagens sprinttävlingar så ser vi helst att allmänheten inte åker närmast stadionområdet.
Mvh 
Håkan Wickberg

1 februari 2017 16:55 av Eva Vedin

lördag

Hej!
Jag undrar hur Fjällrävenloppet på lördag påverkar möjligheterna för allmänheten att åka på Skyttis? Är det avstängt under en viss tid eller går det att åka hela dagen? Eva

8 november 2016 12:02 av Håkan Wickberg

Angående spårkort

Svar angående om föräldrar till barnfamiljer behöver spårkort. Ja alla vuxna över 16 år behöver ett spårkort, detta gäller oavsett man nyttjar spåret en gång om året, en timme eller 200m. Samma krav gäller för medlemmar i föreningen, tränare och förälder. Det blir orimligt att införa undantag och kontrollera om det som uppges stämmer. Det finns flera gratisspår runt om i kommunen.

24 oktober 2016 14:33 av Marianne Lundström

För familjen med små barn

Finns det möjlighet för förälder med små barn tex 3-5 år att åka gratis? Det känns viktigt att de små får vara med och orimligt att förälder ska betala 50 kr och kanske måste vända efter 200 m.

17 augusti 2016 15:13 av Thomas Sellin

Svar till Håkan Åman

Ursäkta sent svar. Vi vill naturligtvis inte vara orättvisa, men jag ser inget orättvist med att Aklilu fick ett pris för att han vann alla 5 gångerna. Det är en fin prestation och de ville vi uppmärksamma. Hanna å sin sida gjorde också fina insatser, men vann inte alla, utan 3 av 5. Vi har inget totalpris för alla 5 tävlingarna, utan ville bara uppmärksamma Aklilus fina segerrad. Ingen har tidigare vunnit alla säsongens Hägglundsjoggar.

9 juni 2016 18:10 av Håkan Åman

Orättvisa

Som ledare och tränare för Brännan FF friidrott så undrar jag hur arrangörer för Hägglundsjoggen tänker. Aklilu fick pris för sin insats och blev glad. Men Hanna som vann tre jopggar fick vad jag kunde se inget. Är det så ni vill ha genus uppdelning inom idrotten. Hon är lika mycket värd ett pris för sin insats. Gör inte skillnad. Skäms!

7 november 2015 14:33 av Johan Knutsgård

Rädda skyttis

Kanske är det dags att bjuda in ansvariga politiker till ett öppet medlemsmöte där även andra klubbar och skidintreserade är välkomna. 

 Blir det sanning av hoten om att göra om Skyttis till flyktingförläggning så är det godnatt för Hägglunds skidor hela ungdomsverksamheten är hotad även äldre då alla skidtävlingar måste ställas in. 

Mvh Johan Knutsgård

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

 

 silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo


 

bronspartners

 

trimtex logo

 

ågrenshuset_logo

 ditwin

 

SCA logo liggande 2013 

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: This is a mailto link

Se all info