Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mats Lundberg Sörlidenslingan med färska snöhögar!

2019-11-10 - Bra start på snötillverkningen!

10 NOV 2019 19:09
  • Skapad: 10 NOV 2019 19:09

Som planerat startades snökanonerna under lördag 2019-11-10, glädjande nog

kunde vi starta redan 16.00 istället för det planerade 22.00. Appropå plan, har vi lite tur med prognosen kommer vi även att utöka tillverkningen från måndag 22.00 till att fortsätta in mot tisdag morgon, men det beror helt på utfallet av vädret.

Tillverkningen fortlöper bra, alla snötillverkare tillsammans med driftsgruppen gör ett stort jobb så här långt, tack för det från oss alla! Detta betyder också att Sörlidenslingan nu är lämnad full med snöhögar och snökanonerna flyttade upp i nedre delarna av 2,5km spåret.

Vi ber er nu att ha överseende med den snö som ligger på spåret, vi kommer så fort den är dränerad och vädret tillåter att styra ut och pista den, vädret är dock styrande för när vi styr ut den, snöhögarna måste få dränare först om det skall bli bra spår.

OBS!

Vänligen respektera att området är att betrakta som en "byggarbetsplats" vid arbete med konstsnö. Det rör sig maskiner runt området samt att det är mycket höga tryck i slangar och rör, vi vill på alla sätt bespara allmänheten från onödiga risker och personskador!

Snöhögar på Sörlidenslingan, dessa skall nu dränera/"torka ur". Foto: Mats Lundberg

Snökanonerna jobbar vidare, nu på 2,5:an. Foto: Mats Lundberg

Skribent: Jens Bovéng
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

 

 silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info