Hoppa till sidans innehåll

2020-11-20 Tyvärr ingen start av snötillverkning!

20 NOV 2020 15:37
Hoppet är ju det sista som överger en, men tyvärr måste vi nu inse att vi ej kommer att kunna starta snökanonerna ikväll fredag, vi beklagar verkligen detta!
  • Skapad: 20 NOV 2020 15:37

Hägglunds Ski Team beklagar att måsta meddela att vi tyvärr ej kan starta upp snöproduktionen på Skyttis nu fredag den 20/11 trots att prognos och termometrar indikerar att de nylevererade fläktkanonerna skulle kunna kasta ur sig ny fin snö.

Vi är kluvna i detta, vi är mycket glad och nöjda över de insatser som via Örnsköldsviks Kommun och dess entreprenörer görs och har gjorts på Skyttis, med röjning, breddning, eldragning, framställande av "Vallen", flytt av förråd för skidskytte samt leverans av extra barack för Coronasäkring av våra snösprutande hjältar. Altt detta för att förbättra allas våra möjligheter till goda upplevelser på snö på området under vintertid! Dock måste vi också konstatera att slutförande av detta var planerat till att färdigställas vecka 45, så att snöproduktion skulle kunna ske från och med v.46.

Vi kan som alla er som nu undrar varför vi i Hägglunds Ski Team inte startat snöproduktionen, bara konstatera att alla dessa moment inte är färdigställda, det råder oklarheter om en del punkter och alla är som sagt inte slutförda trots att vecka 47 nu passerat och minusgraderna dessutom nu visar upp sig. 

Vi hoppas att minusgraderna kommer tillbaks under vecka 48 och att entreprenörer och Örnsköldsviks Kommun tillsammans hittar lösningar på de utmaningar som råder på området, vi från Hägglunds Ski Team kan just nu tyvärr inte göra mer än så. 

Vi kan tyvärr ej heller starta produktion på annat spårområde då temperaturen inte tillåter tillverkning via de gamla systemet med snölansar, det är fläktar eller inget som gäller, så därmed hamnar vi i inget.

Hoppas att ni står på "tå" för att rycka in som snövakter så fort vi har området funktionsdugligt för snöproduktion! Som vanligt tar vi mer än gärna emot ny personal till uppdraget, anmäl er till Pernilla Steen på 073-819 28 96.

Skribent: Jens Bovéng
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo blue 2021_01_Transp.png 

 

NorraSkog_CHAMPAGNE.PNG

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info