Hoppa till sidans innehåll

2021-01-02 - Spåren utökas, "nattpistning" genomförd!

02 JAN 2021 09:20
Lördag 2021-01-02 utlovar vi toppklass på spåren efter en natt med arbete i pistmaskin med snö och spår! Passa på att åka idag på
  • Uppdaterad: 02 JAN 2021 09:20

Lördag 2021-01-02 Konstsnöslingan på Sörlidenslingan (konstsnö) öppnas, denna ansluter nu via Apberget till övre delen av 5km spåret (natursnö), vi har även pistat Subaruslingan, allt pistat med pistmaskin för skate och klassiskt, välkomna!

Söndag 2021-01-03 klockan 06.00 startar vi återigen upp snökanonerna, då med prioritet på att slutföra kring "Apberget" (se bifogad skiss). Efter "Apberget" är det backen mot stadion som snöläggs, därefter flyttar vi om till "Varggropen", följt av "Hästskon/Viadukten" och slutligen knyter vi ihop stadio, vallabacken och varggropen via den långa "slakmotan" upp till "Varggropen". Hur mycket av detta som kommer gå att slutföra nu under de kommande dagarnas minusgrader (om prognosen håller) beror dels på frivillig arbetskraft (anmäl er till Pernilla) samt tillgång på vatten i dammen.

Pernilla Steen (Samordnare arbetslag snötillverkning) 073-819 28 96

Konstsnöspår 2021-01-02

Prioriteringsordning, konstsnötillverkning 2020/21.

 

OBS!

Tänk på att visa varandra extra hänsyn nu när tillgången på snö och spår är lite begränsad, tänk också på att det kommer vara snötillverkning igång under helgen och att vi då hänvisar till övre delen av 5km, markeringar och avspärrningar skall respekteras! Det är förenat med livsfara att bryta avspärrningarna och vistas vid slangar och rör för snötillverkning, det är väldiga tryck av luft och vatten som används till snökanonerna!

Skribent: Jens Bovéng
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo blue 2021_01_Transp.png 

 

NorraSkog_CHAMPAGNE.PNG

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info