Hoppa till sidans innehåll

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen - Del 1

11 MAJ 2020 10:44
Då var den så igång, Hägglundsjoggen för Radiohjälpen! Del 1 är avklarad och vi kan sammanfatta en trevlig start för denna virtuella version av Hägglundsjoggen! Vi laddar nu inför del 2 och hoppas att ni tar er ut på ännu en 4km runda!
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2020 10:44

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen startade onsdag den 6:e maj och pågick till och med söndag den 10:e maj!

Uppstarten för Hägglundsjoggen för Radihjälpen har varit lyckad och vi kan konstatera att såväl träningsgrupper, skolor och individer hörsammat vår kallelse och uppmaning till rörelse för folkhälsan, även under dessa tider då vi måste genomföra Hägglundsjoggen i en annan form.

Hur många som startat utan tid vet vi som ni säkert förstår inte exakt, men de som har valt att deltaga på tid, samt de som valt att anmäla sig via Swish för att stödja Radiohjälpen och Hägglunds Ski Team har vi däremot koll på.

Totalt antal anmälda deltagare i Hägglundsjoggen för Radiohjälpen del 1 uppgår till 136st, varav 54st deltog i det virtuella loppet med tidtagning.

Deltagarna har deltagit via såväl ordinarie bansträckning som från olika byar runt Örnsköldsvik, men även mer långväga löpare som från Gamleby (Västervik), Umeå, Forsmark (Storuman), Ljungdalen (Helagsfjällen), Sollefteå och Bollstabruk, kul med deltagare från så spridda orter!

Extra roligt att Husumskolan och Höglidenskolan deltar i Hägglundsjoggen för Radiohjälpen, som friskvårdsprojekt och del av konditionsträning för idrotten, bra initiativ tycker vi! Kontakta Urban Edlund 070-668 86 71 om ert företag eller skola har önskemål om att deltaga.

Totalt har Hägglundsjoggen för Radiohjälpen del 1 samlat in 1.695:- (uppdaterat 2020-05-12) till Radiohjälpens arbete för Pandemins Riskgrupper, stort tack för detta!

Nu laddar vi för del 2 av Hägglundsjoggen för Radiohjälpen och hoppas på minst samma intresse för omgång två, heja på, ut och rör på er samt stöd Radiohjälpen och Hägglunds Ski Team vi Swish!

Skribent: Jens Bovéng
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info