Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jens Boveng Det är kul med Hägglundsjoggen för Radiohjälpen! Symboliserat av Viktor och Viking Olsson.

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen - Del 2

19 MAJ 2020 11:47
Hägglundjoggen för Radiohjälpen - Del 2 är så avslutad och tävlingarna fortsätter i samma positiva anda som del 1, kul!! Nu laddar vi för fullt för del 3 och hoppas på samma positiva utveckling!
  • Skapad: 19 MAJ 2020 11:47

Vecka två med Hägglundsjoggen för Radiohjälpen är avverkad och ännu en tävlingsomgång från onsdag till och med söndag är därmed avslutad.

Veckan har varit fylld av samma positiva tongångar och återkoppling från deltagare, tack för er "feedback" och hejaramsor för vårt initiativ med att försöka upprätthålla Hägglundsjoggen för Radiohjälpen!

Rörelseglädje och folkhälsan är ju i fokus under dessa "tävlingsdagar", vi tycker det symboliseras bra av Sara Lagerskog-Eriksson, lärare på Husumskolan som skickde följande rapport till oss:-"Hej! Det är verkligen roligt att se hur många elever som gör sina 4 km. Det är till och med så att vi har ett antal elever som springer "Hägglundsjoggen" på alla 3 idrottspass i veckan"

Precis som vid föregående veckas rapport har vi inte kontroll över alla deltagare, men de som deltar via den virtuella tävlingen samt de som betalar in via Swish eller deltar via gruppanmälningar har vi i alla fall kontroll på.

Del 2 av Hägglundsjoggen för Radiohjälpen lockade 149 deltagare, varav 56 valde att deltaga med tidtaging.

Deltaganre har anslutit från Gislaved, Västervik, Fikebäck i Göteborg, Skatås i Göteborg, Partille i Göteborg, Skärholmen i Stockholm, Ljungdalen i Helagsfjällen, Undersåker i Åre, Umeå, Sollefteå, Bollstabruk och så flera olika platser runt Örnsköldsviks kommun, otroligt roligt att se att rörelseglädje och folkhälsa lockar och inspirerar från så stora och spridda delar av Sverige!

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen del 2 har samlat in 1.590:- till Radiohjälpens arbete för Pandemins Riskgrupper (viss fördröjning i rapporten kan fiinnas), stort tack för detta!

Nu siktar vi vidare på del 3, se till att locka med familj och grannar i Hägglundsjoggen för Radiohjälpen, välj gärna olika dagar och sträckor för att hålla distansen till varandra i dessa tider, men ut i naturen och rör på oss tillsammans!

Glöm inte skänka bidraget till Radiohjälpen och Hägglunds Ski Team genom er Swish betalning, betalda lopp garanterar en lott per betalt lopp inför utlottning av priser.

Heja på!

Skribent: Jens Bovéng
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info