Hoppa till sidans innehåll

Introduktionsutbildningen har öppnat

12 OKT 2020 11:35
Nu lanserar SSF den helt webbaserade Introduktionsutbildningen för längdskidåkning! Utbildningen vänder sig i första hand till skidledare och tränare på alla nivåer, men du som förälder eller aktiv kan med fördel även ta del av utbildningen.
  • Skapad: 12 OKT 2020 11:35

Utbildningen, som är kostnadsfri, utgör det första steget i längdskidors nya utbildningsstruktur och är från hösten 2020 grundkrav inför fortsatta tränarutbildningar inom Svenska Skidförbundet.
– Kursen passar både dig som är helt ny som ledare men också dig som varit ledare länge och kanske genomfört många av våra tränarutbildningar. Ett viktigt mål med utbildningen är att skapa en enhetlighet och visa vad svensk längdskidåkning står för, våra värderingar och riktning, säger Anna Norman, utbildningsansvarig på SSF.

Kursen är också ett viktigt steg mot ökad tillgänglighet, delvis genom digitalisering. En kurs på webben möjliggör ett lärande på dina villkor som kan ske när det bäst passar dig. Du kan genomföra utbildningen helt individuellt eller tillsammans med andra ledare i föreningen. Att genomföra utbildningen tillsammans med andra kan ge ett mervärde för ert ledarteam och föreningens verksamhet.

Utbildningen är uppbyggd i olika avsnitt och beräknas ta cirka 3 timmar att genomföra. Du går igenom avsnitten och utbildningen steg för steg och du kan dela upp genomförandet på flera tillfällen, utifrån dina villkor.

Du anmäler dig till utbildningen HÄR

Mer om utbildningen finns att läsa HÄR.

Skribent: Urban Edlund
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo blue 2021_01_Transp.png 

 

NorraSkog_CHAMPAGNE.PNG

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info