Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jens Boveng Från vänster ser vi Sigrid Hübenette, Hanna Jonsson och Sanna Sundström skina ikapp med kvällssolen i sina nya klubbkläder!

Juniorteamet växer!

2018-06-28 22:53
Säsongen 2018/19 är igång och för våra juniorer innebär det att truppen utökas, samtidigt väljer en senior och en blivande senior att trappa ned på sin elitsatsning. Vi önskar dem alla lycka till!
  • Uppdaterad: 2018-06-28 22:53

Juniorer

Juniorteamet växer denna säsong med inte mindre än fyra nya åkare, som alla kommer från andra klubbar och nu väljer Hägglunds SK Ski Team för sin fortsatta utveckling och satsning på längdskidåkning.

Efter en tids dialog med Husums IF Skidor avseende eventuellt kommande samarbete för att stötta deras juniorer, beslutade klubbarna tillsammans, att den bästa möjliga stöttningen skulle kunna erbjudas åkarna via övergångar. Därmed hälsar vi Hanna Jonsson, Sigrid Hübenette samt Sanna Sundström varmt välkomna till Hägglunds SK Ski Team! Vi riktar samtidigt ett stort tack till Husums IF Skidor för god dialog och vilja att tillsammans hjälpa deras fostrade åkare vidare i sina skidkarriärer!  

Vårt fjärde tillskott hittar vi i skidskytten Oskar Karlsson, som via Hägglunds SK Ski Team nu får möjlighet att deltaga i cuptävlingar och JSM mm i längdskidor. Detta med större stöttning samt lagkamrater för eventuella stafetter, något som varit svårt för Anundsjö IF som liten juniorförening att erbjuda. Vi hälsar även Oskar varmt välkommen och hoppas att du skall trivas tillsammans med dina nya "lagkamrater"!

 Oskar Karlsson som längdåkare med sin nya "outfit", sitter perfekt! Foto: Jens Boveng

-"Vi är glada att flera åkare önskar att tävla för Hägglunds SK Ski Team, och vi hoppas och tror att vi kan bidra till att skapa rätt förutsättningar för att hjälpa åkarna att nå sina uppsatta mål inom längdskidåkningen" säger junioransvarige Björn Eriksson

Seniorer

Samtidigt som juniortruppen utökas, krymper truppen för seniorerna, detta eftersom Elin Wickberg samt nyblivna senioren Hulda Forsberg väljer att trappa ned på sitt elitfokus, för att ge större utrymme till skola och arbete. Vi kommer säkert att se Elin och Hulda i Hägglundskläder och på skidor även i framtiden, dock inte i cuptävlingarna under denna säsong. Stort tack för allt ert slit för Hägglunds SK Ski Team under cuper och stora tävlingar och all lycka er nya vardag!

Skribent: Jens Bovéng
Epost: This is a mailto link

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

 

 silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo


 

bronspartners

 

trimtex logo

 

ågrenshuset_logo

 ditwin

 

SCA logo liggande 2013 

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: This is a mailto link

Se all info