Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Skidförbundet skickade i dag in ett remissvar till regeringen angående Promemoria om Ändringar i begränsningsförordningen S2021/01524
 
Folkhälsomyndigheten har presenterat nya regler och riktlinjer kopplat till att begränsa smittan av Covid-19, vilket får till följd att Svenska Skidförbundet från och med 1 mars 2021 ställer in samtliga barn-, ungdoms- och juniortävlingar.
 
Regering och Folkhälsomyndigheten har meddelat att skärpta restriktioner kommer införas som ytterligare åtgärder för att minska spridningen av Covid-19. Dessa kommer bland annat att beröra idrotten.
 
Svenska Skidförbundet har valt att inte skicka en trupp till junior-VM i freestyle och snowboard. Tävlingarna avgörs i ryska Krasnoyarsk den 18–27 mars 2021.
 
På grund av rådande pandemi, och därmed förändringar i tävlingsprogrammet för ungdomar, kommer antagningsprocessen till våra skid- och snowboardgymnasier att se lite annorlunda ut i år.
 
Nu söker vi de tre nya stipendiater till ”Konung Carl XVI Gustafs 70-årsfond för unga ledare på snö”. Känner du någon som ska få chansen att få ett bidrag på 30 000 kronor? Skicka in nomineringen senast den 15 mars.
 
Regeringen har presenterat förslag till förändringar i nuvarande pandemilag som nu är ute på remiss. Där finns bland annat förslag till förtydligande av Allmänna sammankomster och Officiella tillställningar, som kan påverka våra verksamheter.
 
Nu är det klart vilka som ansvarar för kampanjen att få arrangera ett nytt VM i nordiska skidgrenar i Falun år 2027.
 
Svenska Spel och Svenska Skidförbundet tecknar nytt avtal. Från och med den 1 juli 2021 är Svenska Spel ny huvudsponsor till Svenska Skidförbundet.
 
Det internationella skidförbundet FIS meddelar att samtliga världscuptävlingar som planerades i Norge i mars inte kommer kunna genomföras.
 
Ett av Sveriges längsta sponsorsamarbeten går in i en ny spännande fas. Vattenfall ökar nu sitt engagemang som Smart Energy Partner till Svenska Skidförbundet. De kommer även fortsätta stötta olika satsningar för att få fler på snö.
 
Svenska Skidförbundet har beslutat att godkänna arrangerandet av J-/USM i samtliga grenar, som planerats vintern 2021.
 
Från och med i morgon, den 6 februari, kan barn och ungdomar födda 2002 och senare återigen träna. Ett viktigt besked som betyder mycket för deras välbefinnande och hälsa.
 
Svenska Skidförbundet är inne i en expansiv fas inom många områden. Nu söker vi en anläggningsansvarig som kan göra våra idrotter mer tillgängliga för fler.
 
Kombinera din elitidrott med möjlighet att studera på en högskola eller ett universitet. Ansökan öppnar 1 februari.
 

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

 

 silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

 

ågrenshuset_logo

 ditwin

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info