Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jens Boveng Sara Lagerskog-Eriksson ger Höga Kusten Surf och Magnus Lundin tummen upp!

Vi paddlar vidare på den navigerade rutten!

16 AUG 2017 01:29
Inspirerade av den tidigare träningshelgen med bland annat kajakpaddling "paddlar" våra kontraktsåkare vidare, denna gång med "Stand-Up Paddling - SUP" under ledning av Magnus Lundin från Höga Kusten Surf!
  • Skapad: 16 AUG 2017 01:29

Bakom kulisserna har fullt upp med att hinna med alla händelser runt våra kontraktsåkare just nu, HK Multi, HK Marathon, Hemmaläger, Elitläger i Boden och SUP paddling, det är högtryck för Hägglunds SK Ski Team nu!

Tisdag 15:e augusti, träningsdag med löpning och "SUP"!

Längdåkning är som bekant en idrott med väldigt mycket träning och nötande själv för de aktiva, under sommaren har vi därför försökt hålla flera gemensamma pass och då med lite variation på passen.

Inför skolstarten kändes det lämpligt med ett "peppande" och roligt pass för att fylla alla aktiva med glädje och energi, valet föll på ett kombipass med löpning samt SUP kurs/träning via Höga Kusten Surf och dess Magnus Lundin. Vi tror att "peppet" hittade rätt, att döma av ansiktsuttryck, tjo, tjim och skratt så blev detta en träff "mitt i prick"!

Höga Kusten Surf ställde upp med brädor, paddlar, flytvästar och instruktören Magnus, vilket vi tackar allra ödmjukast för!

Teori inför kommande SUP-pass, Magnus, Linda, Elin, Pontus, Emma, Adrian, Lovisa, Alexander och Hugo. Foto: Jens Boveng

Passet påbörjades med dryga kvarten gemensam teori innan gruppen delades i två då antal brädor var begränsade, ena gruppen tilldelades SUP och andra gruppen löpskor och löprunda! Grupp två var dock av förklarliga skäl lite "trögstartade", först vill man ju kolla vem i grupp ett som ramlar i plurret! :)

Det närmar sig, spänningen stiger! Adrian, Lovisa, Alexander, Hugo, Sara och Emma, närmast kameran syns Magnus dela ut de sista instruktionerna. Foto: Jens Boveng

Kom igen, sisten i är en "fegis"! Foto: Jens Boveng

Balansträning, håll koll på tyngdpunkten! Magnus instruerar medan Hugo, Alex, Lovisa och Linda försöker "följa". Foto: Jens Boveng

 

Efter närmare timmen var det "skiftbyte i bregott fabriken", eller??.. ja, ni fattar..

YES! Nu är det vi som skall "plaska blått"! Foto: Jens Boveng

Grupp ett fick "stora bekymmer" med Tomas Ledin och "sanden mellan tårna" när löpskorna skulle på efter "målgång" i SUP. Grupp två inte lika "kaxiga" när det var dags att äntra "plattan", -"tänk om jag halkar och ramlar i nu när de är blöta!"

Adrian och Pontus funderar, plattorna är blöta.. Foto: Jens Boveng

Blöt bräda eller ej, nu kör vi grupp två! Foto: Jens Boveng

-"Hmmm, hur var det nu då, undrar om jag måste fråga Emma?" Pontus funderar på hur man skulle hålla paddeln. Foto: Jens Boveng

Linda avslutar sitt pass genom att imitera "Ariel" i kvälssolen (Walt Disney för den som behöver en "hint"..), publiken gav tummen upp! Foto: Jens Boveng

Adrian och Pontus demonstrerar armhävningar på bräda. Foto: Jens Boveng

Det skymmer, vi på sidan led inte av detta, vackert för en träningskväll, tack Själevad och Kärringbergets bad! Foto: Jens Boveng

Utan större missöden avverkades ännu en timme i "baljan" och en riktig kanonkväll avslutades därmed och får symboliseras av Elins anläggning mot "hamn" i solnedgången.

Elin på väg "in" efter ett väl uträttat "SUP" pass, notera att molen lättat lite och tänt eld på vattnet! Fantastisk avslutning på kvällen! Foto: Jens Boveng

 

Bakom kulisserna tackar för ännu en fantastisk kväll med våra kontraktsåkare! Nästa gång hälsar vi på Elsa och Hulda Forsberg på Elitläger i Boden, missa inte det!

Skribent: Jens Bovéng
Epost: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

 

 silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info