Hoppa till sidans innehåll

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen 2020


I samarbete med:

 

Hägglunds Ski Team har med rådande pandemi av Coronavirus beslutat att senarelägga Hägglundsjoggen 2020 till augusti/september och då via samarbete med Vårby IK och Hörnsjöjoggen. Mer information om detta kommer att presenteras senare, men det kommer i alla fall att bli både Hägglundsjogg och Hörnsjöjogg i slutet på sommaren och början på hösten!

Då folkhälsa och rörelse dock är en viktig del av Hägglunds Ski Teams verksamhet, har vi beslutat att ändå försöka locka Örnsköldsviks och för den delen även andra kommuner och regioners befolkning "ut på fötter" under maj och juni, när Hägglundsjoggen normalt brukar placeras i kalendern.

Vårens Hägglundsjogg kommer vi att arrangera till stöd för Radiohjälpen och deras insatser till pandemins riskgrupper.

Hägglunds Ski Team skänker 50% av alla startavgifter som erhålls under "Hägglundsjoggen för Radiohjälpen" till Radiohjälpen!

 

Genomförande:

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen startar onsdag den 6:e maj!

Deltagarna kan deltaga dels via officiell tidtagning i samarbete med RaceONE (virtuella lopp), eller via deltagande utan tid.

Loppet genomförs genom att deltagarna anmäler sig via Swish enligt nedan, vid betalning anges namn och telefonnummer, efter anmälan har deltagaren på sig att från onsdag till och med söndag varje vecka för tävlingen genomföra 4km gång/jogg/löpning på valfri plats/bana!

Tid och plats:

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen kommer genomföras under fem veckor med start vecka 19, onsdag den 6:e maj. Varje lopp pågår till söndag samma vecka och deltagarna väljer själva när, var och hur under dessa fem dagar man genomför loppet. Varje onsdag startar en ny omgång av Hägglundsjoggen för Radiohjälpen, den sista deltävlingen genomförs vecka 23, start onsdag 3:e juni och slut söndag 7:e juni.

Starttiden väljer var och en själv, detta då vi vill undvika större folksamlingar men givetvis kan grupper mer än gärna samlas och röra på sig samtidigt! Vi erbjuder gruppriser på deltagande nedan.

Platsen väljer deltagarna själva, det viktiga är att en sträcka på 4km genomförs, om det görs hemma, arbetet, skolan, på banan för ordinarie Hägglundsjoggen eller för all del var som helst spelar ingen roll, det är rörelsen och folkhlsan som är det viktiga!

Utan tid:

Anmälan och inbetalning av avgift enligt nedan till Swish, ange namn och telefonnummer, vi kommer att lotta ut priser under veckorna bland betalande deltagare.

Med tid:

Anmälan och inbetalning av avgift enligt nedan till Swish, ange namn och telefonnummer, vi kommer lotta ut priser under veckorna bland betalande deltagare. För att deltaga med tid och utman sig själv och andra krävs "appen" RaceONE (Android och iOS), klicka på länken för mer information:

Länk till Hägglundsjoggen för Radiohjälpen på tid:

 

Resultat:

Resultat kommer ej att publiceras offentligt, men kommer vara tillgängligt i "appen" för alla som deltar på tid, dock kommer stä

Kostnad och anmälan:

Startavgift: Enskild 50,-/lopp varav 25:- (50%) skänks till Radiohjälpen!
Betalas via Swish 123-419 88 91.

 

Partners och träningsgrupper:

Vi har fina Partnerpaket/Friskvårdspaket för företag så Era anställda kan deltaga i Ert företagsnamn och att Ni även kan synas under tävlingarna om så önskas. Det finns även paket för lag/träningsgrupper till kraftigt reducerat pris. Vid funderingar kring dessa paket så ta gärna kontakt med Urban Edlund 070-66 88 671 så löser vi detta.

 

Priser:

Kommer att lottas ut varje vecka, var noggran att ange namn och telefon i samband med Swish betalning så vi kan nå er, i händelse av att just ert namn dra i utlottningen.    
Vi återkommer med mer informaiton avseende prisbordet som kommer erbjudas.
                                                                                                                                      

Vid frågor kontakta:

Urban Edlund, 070-66 88 671 eller This is a mailto link

Jens Boveng, 070-656 72 74 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 01 APR 2021 12:39 Skribent: Jens Boveng
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo blue 2021_01_Transp.png 

 

NorraSkog_CHAMPAGNE.PNG

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info