Sök

Arkiv

Dagläger 22 oktober

Skribent: Core IT


Preliminärt program och information


  • Skapad:
     21 OKT 2022 18:22

Hej!

Vi tränare är så laddade och peppade inför morgondagens läger.

09.15 Vi samlas vid Jäbostugan (karta) Alla bör ha ätit bra med frukost

Vi kör lite löpträning med och utan stavar.

Ca 10:45 Paus med lite frukt – OBS här behöver ni skicka med någon frukt, morot eller annat som kan ge lite energi så vi orkar innan lunchen.

Stafetter och lek

11:20-12:30 Lunch som tillagas och serveras av Marie Selin och Marléne Elfving. Är det någon mer som kommer finnas tillgängliga så är alla välkomna att hjälpa till. CK Örnens kontaktperson kommer även att få ca 10 min att berätta om sin verksamhet. Därefter kommer vi även att ha lite grupparbete där barnen får dela hur vi ska vara mot varandra under träningar och tävlingar som team.

ca 12.35 Transport till Varggropen gokart-bana där vi ska få åka rullskidor.

Är det någon förälder som inte vill att vi tränare skjutsar ert barn så får ni mer än gärna komma och transportera ert barn mellan Järved och till Varggropen. Här vill jag också berätta om ni inte känner till det att vi alltid försöker arbeta så öppet mot alla som vi kan. Varje säsong så beställer vi också utdrag ur Polisens misstanke och brottsregister som vi visar upp för minst två personer i styrelsen.

 13.00 Rullskidor. (skulle någon absolut inte vilja testa så kommer vi ordna alternativ men vi tror att alla kan och hoppas att alla vågar)

14.00 Vila och mellanmål som Marie och Marléne köpt in och ordnat.

14.45 Avslutas dagen 

Samtliga tränare är med som det ser ut ikväll. Våra telefonnr finns på startinformationen för Röd grupp om ni behöver nå oss på något sätt. Vi hoppas att vi hör annars kollar vi regelbundet och ringer upp. Vi kommer att ha en lista över vem vi kan ringa om det skulle hända någonting under dagen.

Det kommer att vara kyligt väder så se till att barnen hellre kan ta av sig än att de fryser. Gärna extra strumpor, vantar och någon extra underställströja. Mössa eller pannband bör finnas på eller med.

Vattenflaska är viktigt!

Pjäxor, hjälm, stavar och vill man kan man absolut ha armbågs och knäskydd men man behöver inte. Har ni egna rullskidor så är det toppen om de är märkta och tas med. Namna era barns utrustning så de snabbare kommer tillrätta.

Skor att springa i, gärna som tål lite väta. 

Vi ses i morgon, friska och inställda på en heldag

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner