Fjällrävenloppen 11 feb 23

Snart dags för årets höjdpunkt, Fjällrävenloppen! Lördagen den 11 februari bjuder Hägglunds Ski Team in till en härlig skidfest för hela familjen. Vi fortsätter med

Medlemskap

Nedan hittar ni information om medlemsskap i Hägglunds Ski Team, samt ett formulär via vilket ni kan ansöka om medlemsskapi Hägglunds Ski Team.

Varmt välkomna som medlem i Hägglunds Ski Team!

OBS!

Vänligen notera att ett aktivt medlemsskap krävs för att försäkring skall gälla i samband med föreningens aktiviteter.

Medlemsavgift:

Medlemstyp(faktureras varje höst och vid nytt medlemsskap)
Familjemedlemsskap550:-
Enskild medlem300:-

Tränings och tävlingsavgift per säsong:

ÅlderTräningsgruppKostnad
0-6 årGulGratis
7-8 årVit400:-
9-10 årRöd800:-
11 år och äldreLila och uppåt1.000:-

FÖRENINGSINFORMATION HÄGGLUNDS SKI TEAM 2020-21

Kontaktperson i medlemsfrågor:

Christina Häggblad076-798 62 81grahn18@hotmail.com

Ansökan om medlemsskap

Förljande formulär fylls i, godkänns och “skickas in (klicka på Skicka)” för att ansöka om medlemsskap i Hägglunds Ski Team, informationen som anges nedan kommer att läggas in i idrottsrörelsens medlemssystem Idrottonline och medlemsavgift kommer att skickas ut via vårt kansli till er angivna epost-adress.

Guldpartner

Silverpartner