Highlights

Hägglundsjoggen 2024

Vår mycket populära och klassiska årligen återkommande löptävling som körs under fem onsdags kvällar i maj och juni. Loppets sträckning går runt Höglandssjön. Banlängden är ca 4 km

Läs mer »

I samarbete med

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen

Hägglundsjoggen för Radihjälpen går in på sitt andra år och under fem veckor i maj/juni är det så dags igen för denna “virtuella tävling”, vi hoppas att ni alla är laddade för rörelse och motion!

Vad gäller den ordinarie Hägglundsjoggen är vi fortfarande i sådant läge att den ej kan genomföras på grund av smittläge och restriktioner, vi hoppas kunna genomföra den under senare del av sommaren 2021, men tillsvidare hälsar vi er välkomna till Hägglundsjoggen för Radiohjälpen!

Folkhälsa och rörelse är en viktig del av Hägglunds Ski Teams verksamhet, vi vill därför även under försommaren 2021 locka Örnsköldsviks och för den delen även andra kommuner och regioners befolkning “ut på fötter” under maj och juni, när Hägglundsjoggen normalt brukar placeras i kalendern.

Vårens Hägglundsjogg för Radiohjälpen kommer vi att arrangera till stöd för Radiohjälpen och deras insatser till pandemins riskgrupper.

Hägglunds Ski Team skänker 50% av alla startavgifter som erhålls under “Hägglundsjoggen för Radiohjälpen” till Radiohjälpen!

Genomförande:

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen startar onsdag den 5:e maj!

Deltagarna kan deltaga dels via officiell tidtagning i samarbete med RaceONE (virtuella lopp), eller via deltagande utan tid.

Loppet genomförs genom att deltagarna anmäler sig via Swish enligt nedan, vid betalning anges namn och telefonnummer, efter anmälan har deltagaren på sig att från onsdag till och med söndag varje vecka för tävlingen genomföra 4km gång/jogg/löpning på valfri plats/bana!

Tid och plats:

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen kommer genomföras under fem veckor med start vecka 18, onsdag den 5:e maj. Varje lopp pågår till söndag samma vecka och deltagarna väljer själva när, var och hur under dessa fem dagar man genomför loppet. Varje onsdag startar en ny omgång av Hägglundsjoggen för Radiohjälpen, den sista deltävlingen genomförs vecka 22, start onsdag 2:e juni och slut söndag 6:e juni.

Starttiden väljer var och en själv, detta då vi vill undvika större folksamlingar men givetvis kan grupper mer än gärna samlas och röra på sig samtidigt! Vi erbjuder gruppanmälan för deltagande nedan.

Platsen väljer deltagarna själva, det viktiga är att en sträcka på 4km genomförs, om det görs hemma, arbetet, skolan, på banan för ordinarie Hägglundsjoggen eller för all del var som helst spelar ingen roll, det är rörelsen och folkhlsan som är det viktiga!

Utan tid:

Anmälan och inbetalning av avgift enligt nedan till Swish, ange namn och telefonnummer, vi kommer att lotta ut priser under veckorna bland betalande deltagare. Utlottning sker efter att sista delen av Hägglundsjoggen är slutförd, alla betalande deltagare medverkar i utlottningen via sin Swishbetalning!

Med tid:

Anmälan och inbetalning av avgift enligt nedan till Swish, ange namn och telefonnummer, vi kommer lotta ut priser under veckorna bland betalande deltagare. Utlottning sker efter att sista delen av Hägglundsjoggen är slutförd, alla betalande deltagare medverkar i utlottningen via sin Swishbetalning!

För att deltaga med tid och utman sig själv och andra krävs “appen” RaceONE (Android och iOS), klicka på länken för mer information:

Länk till Hägglundsjoggen för Radiohjälpen på tid:

Resultat:

Resultat kommer ej att publiceras offentligt, men kommer vara tillgängligt i “appen” för alla som deltar på tid.

Kostnad och anmälan:

Startavgift: Enskild 50,-/lopp varav 25:- (50%) skänks till Radiohjälpen!
Betalas via Swish 123-419 88 91.

 

Partners och träningsgrupper:

Vi har fina Partnerpaket/Friskvårdspaket för företag/skolor så Era anställda kan deltaga i Ert företagsnamn och att Ni även kan synas under tävlingarna om så önskas. Det finns även paket för lag/träningsgrupper till kraftigt reducerat pris. Vid funderingar kring dessa paket så ta gärna kontakt med Urban Edlund 070-66 88 671 så löser vi detta.

Priser:

Utlottning sker efter den sista deltävlingen för Hägglundsjoggen för Radiohjälpen, men att alla deltagare som betalat oavsett vecka då är med i utlottningen, var noga med informationen i Swishbetalningen så att vi kan nå er för meddelnade av vinster.   
                                                                                                                                      

Vid frågor kontakta:

Urban Edlund, 070-66 88 671 eller urban@nylandersbil.se

Jens Boveng, 070-656 72 74 eller jens.boveng@coreit.se

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner