Sök

Arkiv

Dagsläger 21/10

Skribent: Jonas Linde

Hej!

Vi tränare är så laddade och peppade inför vårt dagsläger 21/10

Anmälan är öppen till och med tisdag 17/10. Samma kväll som vi kör föräldramöte i cafeterian under ordinarie träning. Vi har en egenavgiften på 50kr för lunch som betalas i samband med anmälan.

Anmälan görs via mail till annamarleneplan@gmail.com, Swisha betalning till Marlene Plan 070-537 19 06.

Planering för lägret enligt nedan:

kl 10.00 Vi samlas vid utanför cafeterian som vid vanliga träningskvällar. Alla ska ha ätit bra med frukost.

Vi kör lite löpträning med och utan stavar.

Ca kl 11.00 Paus med lite frukt – OBS här behöver ni skicka med någon frukt, morot eller annat som kan ge lite energi så vi orkar innan lunchen.

Stafetter och lek

11:45-12:45 Lunch i Cafeterian. Som tillagas och serveras av Marlene Plan och Camilla Voortman.  Är det någon mer som kommer finnas tillgängliga så är alla välkomna att hjälpa till. Därefter kommer vi även att ha lite grupparbete där barnen får dela hur vi ska vara mot varandra under träningar och tävlingar som team.

ca 12.50 Transport till Varggropen gokart-bana där vi ska prova att åka rullskidor.

13.10 Rullskidor. (skulle någon absolut inte vilja testa så kommer vi ordna alternativ men vi tror att alla kan och hoppas att alla vågar). Avlutning med någon rolig lek.

14.15 Avslutas dagen uppe vid varggropen. Barnen hämtas där.

Det kan vara kyligt väder så se till att barnen hellre kan ta av sig än att de fryser. Gärna extra strumpor, vantar och någon extra underställströja. Mössa eller pannband bör finnas på eller med.

Vattenflaska är viktigt! Frukt till mellanmål.

Pjäxor, hjälm, stavar och vill man ha armbågs och knäskydd  är det bra men man behöver inte. Har ni egna rullskidor så är det toppen om de är märkta och tas med. Vi kommer att se till att det finns utrustning att låna också. Märk era barns utrustning så de snabbare kommer tillrätta.

Skor att springa i, gärna som tål lite väta. 

Meddela i samband med anmälan om det finns några allergier. 

Mvh Tränarna

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner