Sök

Arkiv

Hägglundsjoggen 1 2023 Resultat

Skribent: Urban Edlund

Vid årets första deltävling kom 216 deltagare till start av den 202:a tävlingen i Hägglundsjoggen 44-åriga historia. 126 valde att starta med tidtagning.

Det var en lite kylslagen vårkväll som mötte löparna denna onsdag. Ca 4 plusgrader gjorde inte förutsättningarna dom bästa för att slå sina egna rekord men vi fick se flera fina insatser på första loppet för i år.

På damsidan segrade Maria Hörnsten HumanResurs med tiden 16:19 . Tvåa kom Evelin Andersson ICA Själevad slagen med 11 sekunder på tiden 16:30. På tredje plats kom Ellie Vedin IF Vingarna in på tiden 16:48.

På herrsidan gjorde Anton Näslund LK Gränslös ett fint lopp på tiden 13:25 och vann loppet med en marginal till tvåan på 13 sekunder. Tvåa blev Fredrik Lindström Hägglunds Ski Team med tiden 13:38. Trea kom Henrik Brøvig Vårby IK med tiden 13:40.