Sök

Arkiv

Hägglundsjoggen 4 2023 Resultat

Skribent: Urban Edlund

Kvällens tävling avgjordes i lätt regn, svaga vindar och 13 plusgrader. Regnet innan tävlingen gjorde att några valde att stanna hemma denna kväll.

Det var 147 personer som tog sig runt sjön denna kväll varav 103 valde att springa med nummerlapp.

På damsidan segrade Maria Hörnsten, IF ÖKA igen på tiden 16:17. Andraplatsen tog Ellie Vedin, IF Vingarna slagen med 14 sekunder. En fin tredjeplats sprang Frida Lauri, Hägglunds Ski Team in på med tiden 17:04.

I herrarnas lopp var det Anton Näslund, LK Gränslös som tog första platsen med tiden 13:08. På silverplats kom Fredrik Lindström, Hägglunds Ski Team SK endast 7 sekunder efter. Bronspengen knep klubbkompisen Emil Gyllroth med tiden 13:18.

Kvällens Värd:

Kvällens gemensamma uppvärmning var med Friskis & Svettis.

Bra kämpat av alla löpare denna kväll runt sjön. Nu laddar vi för den stora finalen som går av stapeln nästa onsdag. Då finns möjlighet att vinna fina priser vid dragningen ur turnan. Var på plats efter loppet.