Sök

Arkiv

Hägglundsjoggen 1 Resultat

Skribent: Core IT

Vid årets första deltävling kom 211 deltagare till start av den 193:e tävlingen i Hägglundsjoggen 43-åriga historia. 119 valde att starta med tidtagning.

• Uppdaterad:
     04 MAJ 2022 20:12

Det var en lite kylslagen vårkväll som mötte löparna denna onsdag. Ca 9 plusgrader gjorde inte förutsättningarna dom bästa för att slå sina egna rekord men vi fick se flera fina insattser på första loppet för i år.

På herrsidan gjorde Fredrik Lindström Anundsjö IF ett fint lopp på tiden 13:27 och vann loppet med en marginal till tvåan på 22 sekunder. Tvåa blev Henrik Brovig Oppegård IL med tiden 13:50. Trea kom Anders Sundin Skogslöparna med tiden 14:07.

På damsidan segrade Tuva Landfors med tiden 15:08 vilket placerar henne på nionde plats genom tiderna. Tvåa kom Maria Hörnsten HumanResurs slagen med 52 sekunder på tiden 16:00. På tredje plats kom Evelin Andersson in på tiden 16:32.