Vädrets makter var inte med oss i kväll med kyla, duggregn i luften och en temperatur på 10 grader, det syntes även på deltagarantalet.

• Skapad:
     25 MAJ 2022 20:02

Det var 122 personer som tog sig runt sjön denna kväll varav 99 valde att springa med nummerlapp.

På damsidan segrade Tuva Landfors, Hägglunds Ski Team för fjärde gången i rad på tiden 15:03, imponerande. Andraplatsen tog Frida Sandberg, Stora Tuna OK slagen med 11 sekunder. En fin tredjeplats sprang hemmalöparen Linda Ström, Hägglunds Ski Team in på med tiden 17:08.

I herrarnas lopp var det Emanuel Westberg, Tullus som tog första platsen med tiden 13:16. På silverplats kom hemmalöparen Emil Gyllroth, Hägglunds Ski Team endast 2 sekunder efter. Bronspengen knep klubbkompisen Sebastian Hägglöf, Hägglunds Ski Team med tiden 13:27.

Kvällens värd var ULLMAX

Kvällens gemensama uppvärmning var med Friskis & Svettis.

Bra kämpat av alla löpare denna kväll runt sjön. Nu laddar vi för den stora finalen som går av stapeln nästa onsdag. Då finns möjlighet att vinna fina priser vid dragningen ur turnan. Var på plats efter loppet.