Sök

Arkiv

Information från föräldramötet 28/9

Skribent: Core IT


Vi har nya tränare men behöver bli fler 🙂


  • Skapad:
     29 SEP 2021 09:21

Så kul att se så många föräldrar på mötet igår. Det viktigaste är att vi behöver tillsätta fler tränare. Vi är ca 30 barn i gruppen vilket innebär att vi behöver många tränare för att kunna genomföra träningarna på ett bra sätt och för att det ska bli roligt för barnen. Denna ålder handlar främst om lek och barnen vill bli sedda av oss tränare. Erfarenheten från ifjol är att minst 4 tränare per träning är bra.

Som vi pratade om igår också så kan man inte alltid vara med som tränare. Tex sjukdomar, resor, skiftarbete eller att sitt eget barn bara tränar en gång i veckan gör att vi måste vara fler än 4 tränare så vi kan turas om. Vi fick 2 nya tränare igår vilket är toppen ?

Vi är nu 5 tränare:

Malin Ahlqvist

Jonas Linde

Fredrik Hörnfeldt

Kristofer Wester

Sara Lindström

 Vi har även en ungdom, Melwin Alexandersson, som vill prova på att vara tränare så han är med oss när han har möjlighet.

 Vi behöver fylla på med 1-2 tränare till så alla frivilliga hör av er till någon av oss tränare så kan vi berätta mer. Den 30e oktober hålls en tränarutbildning här i Övik så ta tillfället att anmäl er till den.

Övrigt:

  1. SkiTeam dagen den 17/10 är en perfekt dag både för barn men även för föräldrar att lära känna andra föräldrar i klubben så det vore roligt om så många som möjligt kan komma!
  2. Ni behöver INTE meddela i SMS slinga om er barn inte kan komma på träningen.
  3. Information om träningarna skrivs alltid på hemsidan. Det är bara när något blir ändrat i sista minuten som informationen också skickas ut i SMS slingan.

/Tränarna

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner