Sök

Arkiv

Obligatorisk utbildning snösystem 2023/24

Skribent: Jens Boveng

Inför säsongen 2022/23 startade vi upp en ny utbildning för snösystemet på Skyttis spårområde, utbildningen medförde bättre kvalitet samt produktion av snö, vi vill nu att de som inte kunde deltaga 2022/23 bokar sig på kommande tillfällen inför 2023/24.

 

Inför den produktion av snö som kommer ske på Skyttis spårområde säsongen 2023/24, kommer vi att hålla utbildning i snösystemet. Denna utbildning är obligatorisk för alla att deltaga i, oavsett om man är “snövakt”, “ankare” eller “snögrupp”, deltog man under 2022/23 behöver man ej medverka i år, men deltog man ej i utbildningen 2022/23 skall man deltaga i år, deltog man 2022/23 och vill uppdatera sig så är man välkommen att deltaga.

Att utbildningarna är obligatoriska är på grund av de stora förändringar och anpassningar som skett på Skyttis de senaste säsongerna, dels med användande av fläktar, justering av snödjup och placering av högar och en dubblering av pumpkapaciteten som installerats i pumpuset.

Avsikten med utbildningarna är att informera om alla krav, regler, funktioner och säkerhet kring arbetet men även för att alla skall få en djupare genomgång, kunskap och förståelse för snöproduktionen, vilket behövs för att vi tillsammans skall kunna utföra arbetet effektivare och på sikt tillbringa färre timmar med att hantera och vakta snösystemet för produktion av snö.

Anmälan:

https://forms.office.com/e/GLbiZXQi1u

Välkomna!

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner