Sök

Arkiv

SKI TEAM UNGDOMSCUP

Skribent: Anna Fröier

 Tack för era fantastiska insatser!

Hägglunds & Vårby gjorde det igen. För 3:e året i rad anordnade vi Ski Team Ungdomscup. En skidcup för 13-14 åringar som höll absolut världsklass. Vi skapade minnen för livet för deltagarna och vi fick bevittna magnifika skidprestationer från åkare som kommer bli Sveriges framtida världselit.

I år jobbade över 80 föräldrar och familjer från Hägglunds och våra fantastiska Rossa skidåkare jobbade hårt en hel dag. Totalt bemannade vi ca 125 arbetspass och vi har räknat ut att vi jobbade ca 25 heltider (fre – sön). Dessutom gjorde vi det med leende på läpparna, trots att många av oss bitvis var otroligt trötta.

Detta är Hägglunds sista år!

Redan våren 2023 fick vi förfrågan om att ordna cupen ytterligare ett år (2025). Efter noggrant övervägande valde Styrelsens i Hägglunds att tacka nej. Vi ser istället fram emot nya utmaningar, bl.a.  NJC 2025. Ytterligare en viktig faktor i detta beslut är att vi tror att ni, våra fantastiska föräldrar och medlemmar, behöver ett ledigt sportlov (cupen anordnas alltid v. 10 som är sportlovsveckan). Vi är glada att våra vänner i Vårby skidor väljer att fortsätta och vi kommer göra allt vi kan för att lämna över stafettpinnen av vårt arbete på bästa sätt.

Än en gång TACK!

Varma hälsningar

Anna, Diana, Erika, Pernilla, Märta, Malin & Jens

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner