Sök

Arkiv

Skidpremiär vit grupp! Träning v.46 och v.47

Skribent: Rikard Hägglund

Äntligen kom snön. Som vi har väntat på detta!

Vårt focus de närmaste veckorna kommer att vara på skidlek och mycket skidvana för att få barnen att hitta rätta känslan på snö. Framförallt kommer vi att ha skoj! Vi börjar det första skidpasset på torsdag och kommer då att hålla till på stadion.

Under november behåller vi ändå möjligheten till inomhusträning på onsdagar. Detta sker som tidigare i Sörlidenskolans gymnastiksal. Dörren in till skolan är låst så vi får hjälpas åt att släppa in varandra.

Vi påminner även om att få barnen att kissa innan träning så att vi tränare kan lägga all tid roligheter för barnen ute i spåret eller i gymnastiksalen.

Föräldramöte torsdag 23/11
Under träningen på torsdag den 23/11 håller lagledarna Jessica och Yvonne föräldramöte för vit grupp. De kommer att informera om vinterns aktiviteter och föreningen i stort. Vi förväntar oss deltagande från minst en förälder/barn.

Kommande veckors planering ser ni nedan:

Vecka 46

  • Onsdag kl 18.15–19.00: Träning i Sörlidenskolans gymnastiksal. Ingen fika. Ta med lämpliga kläder, inneskor och vattenflaska.
  • Torsdag kl 18.30–19.30: Skidpremiär för vita gruppen på Skyttis. Ta med skidor för fristil. Fika i cafeterian efter träningen..

Vecka 47

  • Onsdag kl 18.15–19.00: Träning i Sörlidenskolans gymnastiksal. Ingen fika. Ta med lämpliga kläder, inneskor och vattenflaska.
  • Torsdag kl 18.30–19.30: Skidor Fristil. Fika i cafeterian som vanligt efter träningen..
    Under träningen håller lagledarna Jessica och Yvonne föräldramöte för vit grupp.

Vi ses! Detta blir skoj

 /Tränarna 🙂

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner