Sök

Arkiv

Summering träningsläger

Skribent: Jonas Linde

Vi tränare vill tacka alla som medverkade vid lägret i Trehörningsjö! Uppslutningen var bra och vi blev i slutändan 33st totalt.  Det är SÅ roligt att ge sig iväg med en grupp som är positiv och ser möjligheter. För det behövdes denna gång när vädret inte alls var med oss och vi tvingade anpassa oss. Det blev ingen skidåkning men i stället kunde vi genomföra tre träningspass i gympasalen. Upplevelsen från tränarhåll var att ungdomarna tyckte det funkade bra ändå.

Syftet med övernattningslägret var som sagt att ge gruppen lite mer tid med varandra, chans att lära känna sina skidkompisar lite bättre. Vi kommer ändå från olika skolor osv. och träffas bara snabbt vid varje kvällsträning. Vi fick se mycket interaktion och spontan lek på boendet och jag är säker på att många nya kontakter knöts. Det blev också en möjlighet för föräldrar och tränare att lära känna varandra bättre och det upplever vi underlättar i kontakten senare. För många är det första gången man sover borta i storsal och det i sig är väldigt spännande. Men vi är väldigt imponerande av hur bra allting gått.

Vidare så fick vi tid till ett utvecklande föräldramöte där vi kunde gå igenom föreningsverksamheten och arbetet för ökad gemenskap. Även kommande tävlingar och arrangemangen kring dessa. Ett tillfälle att dela erfarenheter helt enkelt och prata om vår gemensamma verksamhet.

 Även en grundläggande vallakurs genomfördes där det blandades både teori och praktik.

Utan föräldrar som hjälper med god mat och härliga peppande ord så hade det här inte blivit något. Så åter igen tusen tack till er!

Jag tror vi alla kommer att komma ihåg (med värme) den gången vi åkte till Trehörningsjö på läger, temperaturen var -37 grader och bilarna ville knappt starta….

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner