Sök

Arkiv

Träning och tävling v.4 – v.6

Skribent: Core IT


Nu är tävlingarna igång!


  • Skapad:
     23 JAN 2022 19:45

Tisdag 25/1 Samling vid bortre mittendelen av stadion där vi har samlats tidigare. 18.30 Klassiskt.

Torsdag 27/1 Samling 18.30 stadion. Klassiskt.

Lördag 29/1 Sprintcupen Ångermanland del 1 – Ö-vik. På Skyttis! Första start 11.00. Ingen tidtagning. Anmälan via SSF Tävlingskalender på Idrott Online, senast onsdag den 26 januari. OBS ingen efteranmälan.

Tisdag 1/2 Samling 18.30 Stadion (samma plats). Skate.

Torsdag 3/2 Samling 18.30 Stadion. Skate.

Lördag 5/2 Remslespelen. Anmälan via SSF Tävlingskalender senast 3 feb.

Tisdag 8/2 Sprintcupen Ångermanland del 2 – Ö- vik. Vid Vårbystugan, Domsjö. Fristil. Första start 18.30, “Cosmic ski-cross”-individuell tävling med spännande hinder och utmaningar, 15 sek. intervall. Anmälan via SSF Tävlihngskalender på Idott Onine, senast lördagen den 5 februari. Ingen efteranmälan.

Torsdag 10/2 Samling Stadion 18.30 Klassiskt.

Lördag 12/2 Lilla Fjällrävenloppet. Skyttis. Klassisk stil. Första start 10.00. Anmälan via SSF Tävlingskalender på IdrottOnline, senast torsdag den 10 februari.

Nu får vi bara hoppas på fortsatt okej väder, att pandemin inte ställer in tävlingarna och att vi får hjälpa varandra att undvika smittspridningen och kunna få vara friska även fast det verkar svårare och svårare.

Påminner också om att ni känner era barn bäst. Håll de hemma om det inte är en bra dag. Vill de inte tävla så behöver de inte men att åka till en tävling och se hur det går till, om man inte testat förut kan vara ett steg till att våga. Rörelseglädje det viktigaste men för vissa är tävlingarna viktiga och vi försöker hålla dessa på bra nivå. Vi peppar och hejar på alla tävlande. 

Det blev tre veckor i stöten men kände att det var viktigt att få med det då det är en del tävlingar och senaste datum för anmälan.

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner