Sök

Arkiv

Träning och tävling v. 7-8

Skribent: coreadmin


  • Uppdaterad:
     13 FEB 2022 16:19

Hej igen!

Vi vet inte om ni uppskattar uppdatering oftare än de senaste gångerna då vi skrivit för flera veckor i stöten eller om det är bra att ha en längre översikt på eventen här? 

Stort tack för era insatser på våra egna stora tävlingar, det är väldigt mycket jobb och därför viktigt att vi får till det varje gång för både deltagare men även för klubbens existens. Ni som inte haft möjlighet att hjälpa till hittills bör försöka vara med framöver på de viktiga tävlingar vi ska genomföra framöver. Vi har Höga kusten ski tour helgen med Hägglunds som ansvarig sista dagen 27/3 och den stora vi informerat om tidigare är ju v. 10 då det är Volkswagen Cup. Många har hittills fått jobba väldigt mycket och det känns ju inte alltid kul att vissa ställer upp och andra inte, särskilt inte på våra egna stora tävlingar. Sedan vet jag som själv är rätt ny att det inte är så lätt att veta vad som förväntas av en men nu vet ni att det är viktigt att vi delar på ansvaret tillsammans för våra barns skull och oss föräldrar emellan.

Till planeringen framöver:

v.7

Tisdag 15/2; Träning på Skyttis 18.30. Klassisk stil (troligtivs kommer det finnas fika framöver efter träningarna nu)

Torsdag 17/2: Träning på Skyttis 18.30 Klassisk stil. TA MED PANNLAMPA till träningen.

Fredag 18/2 Sista anmälningsdag till Sprintcupen del 3 i Bredbyn, länk här

Söndag 20/2 Sprintcupen, Olympia Bredbyn, första start 11.00

v.8

Tisdag 22/2 Träning, Skyttis. Skate

Torsdag 24/2 Träning, Skyttis. Skate

UPPDATERAD; Lördag 26/2 Tävling – Vårbyruschen. Dags att anmäla sig (senast 23/2) här. Klassisk stil. 1700 meters rolig bana. Inbjudan hittar ni HÄR.

För att delta/vara med på den roliga stafetten (Vårbyfläkten) så behöver ni anmäla till oss vilka som är intresserade senast den 22 februari för att hinna sätta ihop lag från Hägglunds D o H 9-10 och vi ledare anmäler senast 23 till Vårby. Meddela oss ledare så vi vet om ert/era barn vill vara med på själva stafetten.

Kolla om ni behöver/har beställningar från Ullmax också, leverans innan sportlovet är senast den 27/2. Nyhet här

Vi ses!

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner