Sök

Arkiv

Träning v.2 och v.3

Skribent: Core IT


Klassiskt fortsätter vi med denna andra vecka


  • Skapad:
     09 JAN 2022 13:43

Hej!

Då har många av våra barn fått genomföra en tävling och bra genomförande minst sagt. Det är modigt att göra sin första tävling och modigt att ta och åka ut helt själv utan att riktigt veta var man ska. Vi kan bara säga att de gjorde det mycket bra. Vill man så finns en resultatlista på Anundsjös hemsida. Ni känner era barn bäst om ni ska visa dem resultaten men egentligen har de ingen som helst betydelse i denna ålder. Alla kommer inte visa resultatlistan av olika anledning, t.ex. att man kanske inte vet hur man ska hantera framgång eller misslyckande och kanske vet ni föräldrar inte heller hur ni kan förmedla detta på ett sätt som fungerar för ditt/dina barn. Ibland är det positivt och ibland är det lite mindre positivt så att säga. Med det sagt 🙂 här kommer träningsupplägget med stilarna.

Träning:

Tisdag 11/1  Vi går på Klassiskt (har barnen vallningsbara skidor, kolla termometern på skyttis om bästa temp) 

Torsdag 13/1 Klassiskt

Tisdag 18/1 Skate

Torsdag 20/1 Skate

Övrigt:  Det är en cup i kommunen som heter Sprintcupen och den går runt på olika klubbar och platser då vi nu har snö överallt. Vi börjar med klassisk stil på Skyttis den 29/1 (första start 11.00) och där kommer vi behöva hjälpa till med lite olika funktioner. Det kommer info inom kort där ni får höra av er vilket pass ni gärna hjälper till med.

För Volkswagen Cup så kommer denna vecka ha listorna för funktionerna då också under v.10. Alla resurser måste vi ställa upp med här så passa på att skriv upp ett pass ni hellre önskar och kan.

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner