Sök

Arkiv

Träning v.40, v.41 och Ski-teamdagen

Skribent: coreadmin


  • Uppdaterad:
     04 OKT 2021 12:34

Vi fortsätter barmarksträningen ute. Vi fokuserar på att lära känna varandra, ha roligt, hitta i spåret, regler i spåret, balans, styrka och löpning.

Det verkar vara blöta dagar framledes så ta bra kläder på. Ett tips är att ha merinoull/ull som första lager från topp till tå som gör att kroppen hålls hyfsat varm trots att man blir blöt. Väl investerade pengar för trivsel och mående. Begagnade plagg funkar lika bra som nya.

Söndag v. 41 alltså 17/10 har vi vår årliga “Ski-teamdagen” Då får vi umgås barn och föräldrar, vi har även vårt årsmöte. 

ÖVRIGT:
Vi har skickat ut information kring Saxnäslägret. Det finns också mer information nu om det på “Hägglunds Ski teams”- Huvudnyheter. Läs och anmäl er som vill följa med. Som nämnt i SMS-slingan så har vi bestämt att förälder följer med barnen i röd grupp då de inte är så vana eller alls varit på läger innan. 

SMS-slingan använder vi i första hand till akuta förändringar kring träningarna men ibland också för att göra er uppmärksamma på nytt på hemsidan. Ni behöver inte anmäla frånvaro där utan de som kommer är vi glada för så hoppas vi få ihop ett gäng till varje gång. Tveka inte och fråga om ni undrar något. 

Ni som har barn som testat på att träna några gånger och som gärna fortsätter, men inte är medlem än, gå in och registrera er under “Föreningen” och Medlemskap så ni kommer med i våra listor och får den info som behövs för både er och oss tränare. 

Det finns mycket information på vår hemsida om föreningen och hur vi arbetar så läs och utrusta dig med den info som behövs för att säsongen ska bli för oss alla till den bästa.

Vi ses!
//Tränarna

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner