Sök

Arkiv

Ullmax försäljning

Skribent: Urban Edlund

Köp familjens underställ från Ullmax och tjäna pengar till klubben samtidigt.

Många är redan bekanta med Ullmax fina funktionskläder för träning, friluftsliv eller till vardags. Vi kommer att sälja även denna säsong. I år har Magdalena Forsberg varit med och tagit fram en kollektion där bilderna med henne är från Höga Kusten.

Försäljningsmål

Alla familjer som har aktiva barn och ungdomar (juniorer och seniorer) i Hägglunds Ski Team deltar i försäljningen av Ullmaxprodukter. Klubbens förtjänst uppgår till 30% av försäljningspriset.

Försäljningsperiod

Beställning från Ullmax görs 8/10, 5/11 och 3/12.

Produkter

Produkterna hittar man enklast på Ullmax hemsida, det går även att skicka säljlänkar till vänner och bekanta som vill handla. Vill man ha en papperskatalog och orderblad så kommer det att finnas i Skyttiskafeterian. Observera att alla produkter finns inte i katalogen, komplett sortiment finns på ullmax.se.

Beställning / Inloggning säljare

Skapa en egen användare på ullmax.se och koppla den till Hägglunds Ski Team genom att ange gruppkoden 856493. Ullmax har bytt försäljningssystem vilket gör att alla som säljer måste logga in och ange Hägglunds Ski Teams gruppkod 856493 vid inloggning. Gå sedan in på Min Profil för att få pinkoden som behövs när du loggar in nästa gång. Lägg gärna in beställningen så snart du kan så reserveras varan hos Ullmax och det finns därmed ingen risk att varan är slut.

Kataloger och orderblad finns att hämta i Skyttiskafeterian i samband med träning. Det går även att skicka en länk till köpare så att de själva kan lägga in beställningen. Information finns när du är inloggad på Ullmax hemsida. Om du använder säljlänken kom ihåg att sätta in den 2 december som sista datum säljlänken är öppen.

När du är klar med dina beställningar trycker du på knappen ”Spara och Skicka”. Leveransen sker till min hemadress, jag meddelar respektive säljare när jag tar med varorna till Skyttiskafeterian alternativt kan de hämtas hemma hos mig. Betalning av varorna görs till mig ett par veckor efter leverans. Jag meddelar då kontonummer som betalningen skall skickas till.

Vid varje leverans erhålls även en retursedel, kontakta mig om något behöver bytas eller reklameras.

INFO SÄLJARE

Lycka till med försäljningen och hör av er med eventuella frågor!

Gabriella Leissner 

070-679 11 92

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner