Sök

Arkiv

v.13 och v.14 Avslutning på skidor 4 april

Skribent: Pernilla Steen

Tisdag och torsdag 18.30-19.15 Samling på Stadion med skidor på. Jag är tyvärr trasig i ryggen så det kan bli så att ni får åka själva om inte någon förälder samlar ihop er. Fika efter träningen.

Anmälan till helgens skidtävling Höga kusten Ski tour sker genom tävlingskalendern och sista dag för anmälan är den 29 mars. Man behöver inte vara med på alla tävlingar, det bestämmer man själv när man gått in i anmälan.

Fredag- Höga kusten Ski tour startar i Vårby på kvällen

Lördag- Fortsätter vi på fm i Husum och i Bjästabacken på kvällen

Söndag-Final på Skyttis och Hägglunds som arrangerar den avslutande deltävlingen

v.14

Tisdagen 4 april blir vår sista träning för den här säsongen. Vi kommer att starta kl 18.30 på stadion med skidor på och avsluta vid vindskyddet. Välkomna!

Sedan planerar vi för en riktigt härlig kakbuffe och skidavslutning den 5 maj (preliminärt) på Gnistan där alla familjer bakar sin favoritkaka/bulle och tar med och bjuder oss andra, vi delar ut träningspriser och Klubbmästerskapspriser, kanske har någon liten frågetävling och bara umgås utan skidor på.

Gul grupp har en uppgift kvar att lösa innan vi kan gå på sommarlov och det är att vi har hand om finalen på Hägglundsjoggen den 31 maj, en tävling som barnen har gratis startplats i under alla de fem onsdagarna i maj som den genomförs. Barnen behöver inte springa på tid men de får gärna ta sig runt sjön och genom att delta i joggen vara med i utlottningen av fina priser samt finalpriser den sista tävlingen. Vi brukar behöva bemanna med 6 vuxna mellan kl 17-20 ungefär. Vi delar ut saft, delar ut nummerlappar och chip samt tar in nummerlappar och chip, sorterar efter målgång och städar undan (vi tar nog fram med, men allt efter order).

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner