Sök

Arkiv

v.51 och God Jul

Skribent: Core IT


God Jul och Gott Nytt skidår


  • Uppdaterad:
     15 DEC 2021 18:51

Året går mot sitt slut men mycket skidåkning ändå med så fina spår som finns på Skyttis (och vissa delar av Rutbergsterrängen ska visst vara igång också).

v.51

Tisdag 21/12 Samling Vallaboden 18:30. Tomterännet Skate. Vi åker en sträcka två gånger på tid med överraskningar på vägen. Placeringen avgörs med hur nära i tid man kan åka dom två varven. Kom gärna utklädd i tomteluva mm.

Torsdag 23/12 Hemma och klär julgranen eller vad än ni önskar göra

v.52 Egen träning vart än 🙂

De första tävlingarna kommer igång efter nyår så håll koll på när anmälningarna öppnar. Först ut är Anundsjöloppet 6/1 på Olympia i Bredbyn.

https://ta.skidor.com/EventCalendar.aspx?orgid=32632 

Klicka er på länken ovan eller genom vår hemsida och tävlingskalendern i Menyraden. Sök Ångermanlands skidförbund så bör de komma upp. Ni kan alltid skriva in distriktets tävlingar i kalendern redan nu så har ni lite koll inför. Sen får vi väl ha i bakhuvudet att restriktioner kan förändras även här. Vi återkommer med mer info och träningsupplägg framledes.

Ett härligt gäng barn och vi hoppas att de har det lika roligt så som vi tränare har! En bra och tidig start på snö, det är fantastiskt!

God Jul och Gott Nytt År önskar vi tränare och ett stort Tack till alla er föräldrar som gör detta för era barn.

//Josefine, Rikard, Björn och Andreas

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner