Sök

Arkiv

2023-12-07 – Nu öppnar vi ordinarie spår på Skyttis Spårområde!

Skribent: Jens Boveng

Spårgruppen har jobbat hårt med de snöhögar som skapades under snöproduktionen tidigare i veckan, högarna har under dagen schaktas och ikväll pistar vi snöbädden och lägger spår för klassiskt och skate!

Från och med imorgon fredag 2023-12-08 gäller ordinarie åkriktning och det klassiska spåret kommer därmed att ligga i höger kant av spårbädden igen.

Vi öppnar nu nästan hela elljusspåret, vissa sträckor är med natursnö, nästan hela 2.5km spåret är med producerad snö förutom varggropsmotan. Vad gäller Subaru, Milen, mfl spår är det fortfarande lite tunnt med snö så dessa kan vi inte spåra lika ofta som vi normalt gör.

Glöm inte att köpa spårkort så vi kan fortsätta att utveckla och underhålla Skyttis spårområde! Läs mer på Örnsköldsviks kommuns hemsida – Länk:

OBS!

Vallabacken samt genvägen direkt från viadukten upp till toppen på hästskon är inte schaktad ännu, åk via “Rondellen” istället om ni vill starta från stadion, åk upp via skogsvägen i höger ände av “Rondellen” samt när ni når botten av “Stadionbacken” så åker ni vänster mot “Toppluvan/Heja Alla!” samt “Hästskon”.

Spårkarta:

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner