Sök

Arkiv

Hägglundsjoggen 1 2024 Resultat

Skribent: Urban Edlund

Vid årets första deltävling kom 243 deltagare till start av den 207:e tävlingen i Hägglundsjoggen 45-åriga historia. 195 valde att starta med tidtagning.

Det var en lite kylslagen vårkväll som mötte löparna denna onsdag. Ca 7 plusgrader gjorde inte förutsättningarna dom bästa för att slå sina egna rekord men vi fick se flera fina insatser på första loppet för i år.

På damsidan segrade Amanda Granberg, Vårby IK med tiden 16:10 . Tvåa kom Alice Bryngelsson, Vårby IK slagen med 15 sekunder på tiden 16:25. På tredje plats kom Frida Lauri, Hägglunds Ski Team SK in på tiden 16:59.

På herrsidan gjorde Anton Näslund, Hägglunds Ski Team SK ett fint lopp på tiden 13:24 och vann loppet med en marginal till tvåan på 22 sekunder. Tvåa blev Henrik Brovig, Vårby IK med tiden 13:47. Trea kom Anders Sundin, Skogslöparna med tiden 13:52.

Kvällens Värd:

RESULTAT

BÄST GENOM TIDERNA

Vi vill tacka alla deltagare, funktionärer m fl för denna trevliga premiärkväll runt vår vackra Höglandsjö. Välkommen åter nästa onsdag.

ANMÄLAN Hägglundsjoggen 2 15/5 med tidtagning start 19:00. OBS kom i tid så ni hinner plocka ut er nummerlapp innan start.