Sök

Arkiv

Hägglundsjoggen 5 Final 2023 Resultat

Skribent: Urban Edlund

Kvällens final Johan Bergströms Minne avgjordes i 12 grader och stark motvind på andra delen av banan. 249 personer kom för att delta under kvällen varav 157 valde att starta med nummerlapp och tidtagning.

Hägglundsjoggens samarbetspartner HumanResurs fanns på plats med ett lotteri, choklad mm.

Kvällens företag var Intersport som bjöd på läskande dryck, visning av Icebugskor och ramade in målgången med en stor uppblåsbar portal.

Intersport Logo

Friskis & Svettis höll i den populära gemensamma uppvärmningen innan start.

imagelz3n7.png

Fikaförsäljningen för kvällen gick till insamlingen Johan Bergströms Minne hos Barncancerfonden. För er som vill skänka en gåva så är insamlingen öppen t o m den 9 juni (QR-kod nedan). Johan Bergströms var en duktig löpare i Vingarna och skidåkare i Hägglunds som gick bort för tidigt. Vi samlade in 1.395,- under kvällen.

Det hölls en blomstercermoni för prispallen i herr- och damklassen. Kvällen avslutades med dragning ur Turnan där flera lyckliga vinnare fick gå hem med fina priser från våra samarbetspartner.

Resultat:

Damer:

1. Ella Högberg, IF Vingarna 15:10.

2. Maria Hörnsten, IF ÖKA 15:55.

3. Tuva Landfors, Hägglunds Ski Team 16:28.

Herrar:

1. Anton Näslund, LK Gränslöst 13:18.

2. Fredrik Lindström, Hägglunds Ski Team 13:29.

3. Henrik Brøvig, Vårby IK 13:39.

Vi vill tacka funktionärer, deltagare, samarbetspartners mfl som gör denna tävling möjlig att genomföra.

Den 44:e säsongen så deltog 989 personer varav 622 stycken valde att starta på tid. Anundsjöskolan, Höglandsskolan och Husumskolan har även sprungit Hägglundsjoggen på hemmaplan. Nu längtar vi redan till den 45:e säsongen av Hägglundsjoggen 2024. Varmt välkomna nästa år.

RESULTAT

BÄST GENOM TIDERNA

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner