Sök

Arkiv

Info VW cup 2022

Skribent: coreadmin


Mer info om cupavgifter kommer på föräldramötet nu på tisdag den 7/12 OBS! det krävs en föranmälan senast den 12/12 för att kunna delta i volkswagen ungdomscups tävlingar. se mer info nedan!

Hej!

Nu är det dags att anmäla sig till säsongens roligaste tävling nämligen Volkswagen ungdomscup (tidigare ICA cup) 11-13 mars.

Detta är en tävling som är årligen återkommande för D/H 13-14 år där de olika skiddistrikten runt om i landet får tävla mot varandra. Kommande tre år sker detta i vårt distrikt i Örnsköldsvik med Vårby IK som arrangör.

Vi har laddat med ett ledar-/vallagäng som tillsammans med ungdomarna ska se till att detta blir den roligaste tävlingshelgen under säsongen!

Tillsammans kommer alla klubbar i Ångermanland umgås och tävla tillsammans. Vi räknar med 25-40 ungdomar. Vi kommer att bo på en skola och åka gemensam buss mellan boendet och tävlingen. Frukost, lunch och middag äter vi på skolan.

Alla tävlingar kommer att köras i skate och vi kommer ha ett eget vallateam i ett tält på tävlingsområdet.

Vår ambition är även att ha en aktivitet för ungdomarna innan tävlingshelgen där syftet är att få ihop gänget och skapa bästa förutsättningarna att ha riktigt kul tillsammans när vi ska tävla. Exakt vad detta blir är inte klart när detta skrivs men vi återkommer så snart vi vet mer.

Mer information om tävlingarna hittar ni här: VW-ungdomscup information

Hur gör man då för att få vara med? Jo, man åker minst tre av Ångermanlands distriktstävlingar. Även tävlingar inom skidskytte och skidorientering räknas.

Vi behöver ha in en föranmälan senast söndag 2021-12-12. Den är preliminär. Senaste datumet för avanmälan är söndagen 2022-02-06 och den gör man som åkare själv. 

Anmälan sker via följande länk: Anmälan VW ungdomscup 11-13 mars

Mer om distriktstävlingarna hittar ni här: Tävlingskalender IdrottOnline (skidor.com) 

Kostnaden för de tävlande kommer att faktureras i efterhand.  I den kostnaden ingår boende, mat, anmälan, valla som valla teamet använder, resor mellan boende och tävlingsarenan, en jacka och mössa eller pannband, se nedan. Föreningarna bestämmer själva vad denna kostnad är för sina åkare. 

Alla som åker för vårt distrikt kommer ha ÅSF kläder. Åkarna kommer att få en lätt fodrad träningsjacka (TRIMTEX ELEMENT PLUS) och mössa (TRIMTEX BI ELASTIC LZR CAP), alternativt ett pannband (BI-ELASTIC HEADBAND). Jacka och mössa får behållas efter tävlingarna.

Ångermanlands tävlingsdräkt får man låna av ÅSF.

Detta är den information vi har just nu. Har ni några funderingar under tiden är det bara att höra av er till någon av oss.

Det här kommer bli kul!

Hälsningar

Karin och Mats, Vårby IK

This is a mailto link

070-250 37 51 (Karin)

This is a mailto link 

070-398 16 01 (Mats)

Kompletterande information från Hägglunds:

Om man föranmäler sig och sedan väljar att hoppas av innan sista avanmälningsdatum så får man betala 500kr till Hägglunds då ÅSF direkt börjar tillverka kläder och kommer att fakturera föreningen. Om man hoppar av efter sista avanmälansdatum oavsett orsak blir man som åkare fakturerad hela cup-avgiften på 1000kr. 

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner