Sök

Arkiv

Kyla på väg, snösystemet förbereds!

Skribent: Jens Boveng

Väderprognoserna ser lovande ut inför slutet av vecka 48 och in i vecka 49, vi behöver snart alla krafter vi kan få hjälp av för att hålla snösystemet igång så vi kan snölägga Skyttis spårområde!

Preliminär plan:

  • Lördag 4/12 uppstart av fläktkanoner, där den ena placeras vid vallen och den andra placeras ner mot stadion i “stadionbacken”. Tanken är att snölägga “Vallen” och tillhörande område för luftgevärsskytte samt från “Rondellen” och “Stadionbacken” upp mot “Vallen” då denna sträcka behövs för att förse pistmaskinen med bränsle.
  • När temperaturen så tillåter komletterar vi med lansar på området runt “Apberget”.

Förhoppningen är att kunna hålla systemet igång från den 4/12 till den 11/12, som ni förstår krävs det därmed en hel del arbetspass och timmar, vi hoppas att så många som möjligt assisterar som snövakter så att vi tillsammans kan snölägga Skyttis spårområde så snart och snabbt det bara går.

Potentiell Snövakt:

Kontakta Pernilla Steen på 073-819 28 96, arbetspassen leds av så kallade “Ankare” som har god erfarenhet och varit med tidigare på snötillverkningen, dessutom har vi vår “Snögrupp” som ser till att allt fungerar som det skall under produktionen och finns tillgängliga som “Jour”. “

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner