Sök

Arkiv

Obligatorisk utbildning Snösystem Skyttis Spårområde

Skribent: coreadmin


Inför säsongen 2022/23 och den produktion av snö som kommer ske på Skyttis spårområde, kommer vi att hålla utbildning i snösystemet. Utbildningen är obligatorisk och vi vill att alla medverkar på minst ett pass.


  • Uppdaterad:
     12 AUG 2022 11:03

Inför säsongen 2022/23 och den produktion av snö som kommer ske på Skyttis spårområde, kommer vi att hålla utbildning i snösystemet. Denna utbildning är obligatorisk för alla att deltaga i, oavsett om man är “snövakt”, “ankare” eller “snögrupp” skall man medverka på ett av passen (välj ur listan nedan).

Att utbildningarna är obligatoriska är på grund av de stora förändringar och anpassningar som skett på Skyttis de senaste säsongerna, dels med användande av fläktar, justering av snödjup och placering av högar och nu inför denna säsong en dubblering av pumpkapaciteten som kommer installeras i pumpuset.

Avsikten med utbildningarna är att informera om alla krav, regler, funktioner och säkerhet kring arbetet men även för att alla skall få en djupare genomgång, kunskap och förståelse för snöproduktionen, vilket behövs för att vi tillsammans skall kunna utföra arbetet effektivare och på sikt tillbringa färre timmar med att hantera och vakta snösystemet för produktion av snö.

Utbildningstillfällen:

Lördag 3:e september (09:00-12:00)

Lördag 24:e september (09:00-12:00)

Lördag 15:e oktober (09:00-12:00)

Anmälan:

https://forms.office.com/r/YafpAS87A0

OBS!

Glöm inte att anmäla er till arbetspass på spårområdet under hösten (barmarksarbeten).

Läs mer:

Välkomna! 

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner