Highlights

Hägglundsjoggen 2024

Vår mycket populära och klassiska årligen återkommande löptävling som körs under fem onsdags kvällar i maj och juni. Loppets sträckning går runt Höglandssjön. Banlängden är ca 4 km

Läs mer »

Nyheter från SSF

Visa ditt stöd för en ren idrott

Den 19 april firar vi Play True Day. Svenska Skidförbundet vill uppmuntra er alla att visa ert stöd för en ren idrott. Gör din röst hörd och hjälp till att forma en framtid där rent spel råder inom alla idrotter. Ditt engagemang gör skillnad.

Läs mer »

JVM-medaljörer säsongen 2023/2024

För juniorerna har det var varit en fullspäckad mästerskapssäsong som inleddes redan i augusti med sommaridrotten rullskidor. Därefter har JVM-tävlingarna rullat på ända fram till april då JVM i skicross på hemmaplan på Idre Fjäll avrundade säsongen.

Läs mer »

Ansök om elitidrottsstipenium

Är du elitidrottare landslagsnivå och studerar på minst halvfart på universitet, högskola eller annan postgymnasial utbildning? Ansök om elitidrottsstipendium senast den 5 maj 2024.

Läs mer »

Riktlinje #5 hälsa

Idrott för barn och unga ska vara rolig och skapa välmående både i stunden och i det långa loppet! I denna artikelserie kommer vi konkretisera och synliggöra Riksidrottsförbundets (RF´s) nyligen reviderade riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Dags för riktlinje #5 – Hälsa!

Läs mer »

Svenska mästare säsongen 2023/2024

Under säsongen har svenska mästare i rullskidor, backhoppning, alpint, längdåkning, puckel, snowboard, freeski, speedski och skicross korats runt om i landet. Ta del av samtliga SM-medaljörer säsongen 2023/2024.

Läs mer »

Utbildning för föreningsledare

Idrottsrörelsen är en fantastisk arena som engagerar och motiverar många olika människor, unga som gamla, med olika bakgrund, drivkrafter, erfarenheter och kompetenser. Idrottens mål är att engagera så många som möjligt, så länge som möjligt, i så bra verksamhet som möjligt. Här kan du läsa om utbildningar för dig som exempelvis är styrelsemedlem i förening – som föreningsledare är du viktig!

Läs mer »

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner