Highlights

Nyheter från SSF

Jonatan Lindberg tilldelades säsongens första Hejapris

När Ford Smart Energy Cup hade premiär i Idre var herrarnas sprint i fokus för säsongens första Hejapris. Många juniorer ville utmana senioreliten och en av dessa var Jonatan Lindberg, från IFK Mora SK som tog sig hela vägen till final . Lindberg slutade sexa men hans prologtid gjorde honom till säsongens första Hejapristagare.

Läs mer »

Ekonomiansvarig sökes till Svenska Skidspelen

Svenska Skidspelen söker en erfaren och engagerad ekonomiansvarig som vill bidra till spelens fortsatta framgång. Du får arbeta med tre spännande bolag och dessutom verka i en unik miljö – som präglas av skidåkningens passion och glädje.

Läs mer »

Skidlandslaget till världscupen i Gällivare

Efter en fin världscuppremiär i Ruka med totalt fem pallplatser, varav tre segrar, är det dags att ladda om mot en tävlingshelg i Gällivare. Nu presenteras landslaget som kommer att representera Sverige i världscupen i Gällivare, helgen den 2-3 december.

Läs mer »

Berglund tog distansdubbeln i Idre

Gustaf Berglund som segrare igen och en rejäl utskåpning från den klassiska specialisten Sofia Henriksson. Det blev slutresultaten när 10 kilometer klassiskt avslutade Ford Smart Energy Cup i Idre.

Läs mer »

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner