Sök

Arkiv

Planeringsstöd

Skribent: Jens Boveng

Säsongen 2023/24 är här och vi inför nu så kallade “årshjul” för att hjälpa våra medlemmar och andra engagerade att planera sina kalendrar i förhållande till verksamheten och engagemanget inom Hägglunds Ski Team!

Vid föräldramöten under tidigare säsonger har önskemål om en mer samlad/övergripande information kring vad som planeras och är på gång inom föreningen framkommit.

Styrelsen har därför påbörjat arbete med så kallade årshjul via verktyget “Plandisc”. Med dessa årshjul hoppas vi att det skall bli lättare för våra medlemmar att ta del av vilka händelser och evenemang som planeras och när föreningen behöver hjälp via ideella krafter, eller när tävlingar för de aktiva är planerade i distriktet.

Vi hoppas att dessa årshjul kommer vara till stöd för alla, samtdigt ber vi om förståelse för om allt inte blir uppdaterat i årshjulen direkt (även vi som skriver detta är ju ideella.. 🙂 )

Följande årshjul är hittills skapade och publicerade på vår hemsida, de är sorterade i visningsvyn för hjulet per vecka, för att se exakta datum för pekaren över en aktivitet, eller öppna hela hjulet för en lista av aktiviteter.

Föreningsinfo / Swish – Hägglunds Ski Team (hagglundsskiteam.se) (se längst ned på sidan)

Planering Barn/Ungdom – Hägglunds Ski Team (hagglundsskiteam.se)

Junior/Senior – Hägglunds Ski Team (hagglundsskiteam.se) (se längst ned på sidan)

 

Tag även del av den nya föreningsinformationen för säsong 2023/24 genom att klicka på denna text.

mvh

Styrelsen, Hägglunds Ski Team

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner