Sök

Arkiv

Uppstart skidträning säsong 23/24

Skribent: Rikard Hägglund

Hoppas ni alla har haft en fin sommar och lika mycket som oss ser fram emot uppstart för skidträningar och en kommande skidvinter.

Tisdagen den 19 september kör vi igång med träningar för alla träningsgrupper. För att underlätta att för barnen att hitta rätt grupp kommer vi märka upp respektive träningsgrupps färg på dess samlingsplats under de första träningsveckorna. Dvs Gul för gul grupp, Vit för vit grupp osv. Mer info om träningar mm kommer kontinuerligt uppdateras på respektive grupps träningssida under säsongen.

Söndag den 8 oktober håller vi årets upplaga av Ski Team Dagen. I samband med det firar vi 10 år som förening. Det kommer vi såklart uppmärksamma lite extra. Mer information kommer på hemsidan inom kort. Passa på att redan nu boka in söndagen den 8 oktober i er kalender.

Nyligen har tränarna haft ett planeringsmöte och bokat in en massa roliga aktiviteter under höst och vinter. Förutom träningar så kommer säsongen bla erbjuda läger, gemensamma tävlingsresor och annat roligt. Detta kommer löpande att publiceras på vår hemsida. Spana även in föreningens nya planeringsverktyg Plandisc som ska göra det enklare för våra medlemmar att på ett överskådligt sätt kunna se alla aktiviteter som vi erbjuder i Hägglunds Ski Team.

Ta även del av vår foreningsinformation, där kan ni läsa mer om det mesta om Hägglunds Ski Team, vad vi erbjuder våra medlemmar och hur allt fungerar.  Vi i Hägglunds Ski Team ser gärna att vi blir fler, så värva gärna nya åkare och medlemmar bland era vänner och bekanta. Ju fler desto roligare!

Varmt välkommen till en ny fantastisk säsong!

Vi ses!

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner