Sök

Arkiv

Skidsäsongen fortsätter. Uppdaterad info om träningar och tävling (Röd grupp)

Skribent: Rikard Hägglund

Det är galet vad fort tiden går när det är roligt. Halva skidsäsongen har gått men vi har såklart mer att se fram emot. Inom tränargruppen är vi så imponerade över röd grupps alla framsteg under träningssäsongen. Så otroligt kul att se!

Nedan finns kommande träningsupplägg och tävlingsförslag. Fortsättningsvis kommer vi uppdatera informationen med ca 2 veckor löpande schema.

Träningstillfällen och förslag på tävlingar i distriktet

V.7

Lördag 18/2 Tävlingsförslag: Husumskidan, Husum Inbjudan Husumskidan 18 februari 2023

Söndag 19/2 Tävlingsförslag: CoreIT-Racet, Husum Inbjudan Core IT Racet 19 februari 2023

V.8
Tisdag 21/2
 Samling Stadion 18:30 Klassisk stil. Avslut ca 19:30 med gemensamt fika i Cafeterian.

Torsdag 23/2 Samling Stadion 18:30 Skate/fristil Avslut ca 19:30 med gemensamt fika i Cafeterian.

Lördag 25/2 Tävlingsförslag: Salomonruschen /Vårbystafetten klassisk stil. Arrangör Vårby IK.  Dubbeltävling med individuell start på förmiddag och stafetter på eftermiddagen. Indelning i jämna lag kommer göras av tränarna i respektive förening se inbjudan för tävlingarna :
Inbjudan Salomonruschen 2023Inbjudan Vårbystafetten 2023

 V.9
Tisdag 28/2 Tävlingsförslag: Sprintcupen del 4 Sidensjö Skate/Fristil (vanliga träningen utgår till förmån för sprintcupen)
Inbjudan Sprintcupen 2023 Sidensjö

Torsdag 2/3 Samling Stadion 18:30 Skate/fristil Avslut ca 19:30 med gemensamt fika i Cafeterian.

Lördag 4/3 Tävlingsförslag: Kramfors Alliansen arrangerar tävlingar med distanstävlingar och parstafett. Information uppdateras inom kort.

Övrig info

Under mars månad är det generellt lite mindre tävlingar i vårt distrikt. Men i slutet av mars (31/3 – 2/4) anordnas Höga Kusten Ski Tour som är ett gemensamt arrangemang mellan flera föreningar i distriktet. Håll koll på information om det.

Vi vill även flagga för resan till Bruksvallarna och Fjälltopphelgen (21/4 – 23/4 )
Hägglunds Ski team arrangerar bussresa med boende i Tännäs ca 30 min från tävlingsplatsen. Denna tävlingshelg är en upplevelse i sig. På tävlingarna har ungdomarna möjlighet att träffa skidstjärnor och vi föräldrar få gassa oss i vårsolen. Lista finns i Cafeterian för er som är intresserad av att följa med. Se även info här: Hägglunds Ski Team resa till Fjälltopploppet i Bruksvallarna

Läs mer om Fjälltopphelgen här: www.fjalltopploppet.se

.. Uppdatering om fortsättning kommer ske löpande så håll koll på nyheterna och prenumerera gärna på Hägglunds Ski Team nyheter.

/Skidhälsingar Tränarna!

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner