Sök

Arkiv

Träning v.40 och v.41 samt SkiTeam-dagen

Skribent: Core IT

Hej!

Då har vi två nya träningsveckor framför oss. Det är roligt att vi varit så många redan och får börja lära känna varandra! Nya är varmt välkomna oavsett tidigare erfarenhet eller inte av skidåkning. Något att komma ihåg är att märka utrustning och kläder så ni får behålla dem och att de hittas igen snabbt.

Något som också är bra och viktigt att försöka ha koll på är Hägglunds egna nyheter som uppdateras hela tiden. Information om SkiTeam-dagen finns att läsa om där och även skidkvällar på Intersport och annat viktigt som kan vara till vår fördel i och inför säsongen. Hitta på förstasidan eller här.

Träningsveckorna:

v.40

Tisdag 4/10. 18.30 samling vid cafeterian. Löpning med STAVAR (gärna något kortare än de som används i vinter). Pannlampa kan vara bra så ser vi bättre om vi går utanför spåren som vi gör ibland. Skor som tål väta. Fika efteråt i cafeterian (kolla fikalistan så ni inte missar er kväll- finns också på Egna nyheter).

Torsdag 6/10. 18.30 Balans, styrka och rörlighet. Ett sitt eller liggunderlag kan vara skönt att ha. Fika efteråt i cafeterian

Söndag 9/10 SKITEAM-dagen. Samling senast 09.30-14.00. Vi bjuder på lunch och mellanmål, därför är det viktigt att ni meddelar ert deltagande. 
Anmälan: senast den 6/10 till This is a mailto link (ange antal barn och vuxna samt ev. allergier) Läs mer om dagen HÄR!

v.41

Tisdag 11/10, kl 18.30 vid cafeterian. Balans, styrka och rörlighet. Sitt/liggunderlag. Fika efteråt i cafeterian

Torsdag 13/10, kl. 18.30 vid cafeterian. Löpning med STAVAR (gärna något kortare än de som används i vinter). Pannlampa kan vara bra så ser vi bättre om vi går utanför spåren som vi gör ibland. Skor som tål väta. Fika efteråt i cafeterian.

Söndag 16/10 kl. 15.00-16.00 Testa Rullskidor för de födda 2013. Vi håller till på Carstedts bils parkering (karta). Varför vi “bara” erbjuder de födda 2013 är för att vi har begränsat antal rullskidor att låna ut. De som är födda 2014 och redan har egna rullskidor får självklart komma om ni vill/har möjlighet. Ni behöver anmäla i Supertextslingan (eller sms till Rikard, se telefonnr i Röd grupps info) om ni vill/kan delta och om ni behöver låna samt vilken bindning ni har på era pjäxor. sns/nnn. 

Övrigt:

Vattenflaska kan vara bra att ha för den som behöver men gärna i vätskebälte då vi har löpning på schemat annars spelar det ingen roll.

Vi är tydliga med barnen om regler kring rullskidspåren och skidspåren. Vi är också tydliga med att vi är ett lag och hejar på varandra och peppar varandra. Vi kommer inte tillåta fula ord eller dåligt beteende. Berättar ert barn om något som hänt behöver ni genast meddela oss tränare om vi inte snappat upp det så att vi kan prata om det snarast efter händelsen. Detta är viktigt för oss. Alla ska känna glädje att komma!

Vi ses och ser fram emot nya veckor av träningsglädje. Ni som föräldrar är viktiga för framför allt ert barn men också oss tränare. Prata gärna med oss innan eller framför allt efter träningen vid frågor eller funderingar eller slå oss en signal. Vill ni vara med som tränare eller lagledare så är det bara att höra av er, alla behövs!

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner