Sök

Arkiv

Träning v.47

Skribent: Core IT


Hela november är det måndagar kl 17.50-19.00 i Parkskolan, sal 2.


  • Uppdaterad:
     23 NOV 2021 15:32

Träning v. 47

Måndag och snökanonerna är igång men än så länge kan vi inte kliva på skidorna tyvärr. Skriver här eller i slingan så snart vi får komma på snö.

Hann inte uppdatera inför igår men då jag tidigare skrivit måndagar i Parkskolan så verkar många ha kommit igår och kämpat på. Det är så roligt att se vilken glädje barnen har, hur de kämpar och de är alla fina med varandra. Ni ska vara stolta över era barns glädje till rörelse.

Torsdag tar vi stavar, pannlampa och så kör vi eventuellt sista barmarksträningen beroende på hur mycket snö som kommer och hur det går med att pista slingorna. Vi hoppas på det bästa. 

Övrigt:

Vi försöker hitta datum för föräldramöte. Många av er har varit med förut men vi har en del nya och det är viktigt att få förmedla hur vår förening fungerar och hur vi alla kan hjälpas åt i föreningens verksamhet. Viktig vecka oavsett att lägga in i kalendern nu är v.10 då vi kommer behöva allas hjälp att bidra till den stora skidcup som sker i Ö-vik då. Alla möjliga funktioner har vi tillsammans med Vårby som är huvudarrangör av Volkswagen Cup.

//Tränarna

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner