Sök

Arkiv

Träning v.48 och obligatoriskt möte

Skribent: coreadmin


  • Uppdaterad:
     29 NOV 2021 13:04

Nu har vi fått både ny fallen snö och sprutat massor av snö så det preppas för fullt uppe på Skyttis. Ni har kanske också varit med och hjälpt till att få till sprutandet på banorna, tack för det. Att bidra med tid för att vi ska kunna få åka skidor är väl investerad tid för ditt/dina barn, det ger också en fantatisk känsla av sammanhang och gemenskap då vi får umgås och lära känna varandra. Vi gör det så bra tillsammans!! Det är också så att föreningar byggs på ideella krafter vilket vi får ha i tankarna så att vi får ihop alla delar för verksamheten hela säsongen.

Måndag 29/11, 17:50 – sista inneträningen på Parkskolans gympasal 2, skicka gärna med vattenflaska

Torsdag 2/12 kl.18.30 – SKIDOR på, vi börjar med skate. Så då kör ni antingen rena skateskidor eller tar bort allt valla på klassiska skidorna. Det brukar vara lite lättare med lite längre stavar för skate än de klassiska men ta det ni har. OBS: LÄMNING och HÄMTNING vid Pumphuset då spår inte går upp och ner från stadion ännu. Vi kommer finnas lite tidigare på plats för er som har barn som ska lämnas nere vid stadion. 

Om spårdragning kan ni läsa mer om Här

SAMTIDIGT som barnen tränar ska MINST en förälder per barn närvara vid informationsmötet i cafeterian. Efter det kommer vi tränare finnas för frågor och funderingar kring träningarna och säsongen vi har framför oss.

Läs https://www.hagglundsskiteam.se/kallelsetillforeningsmote/ 

Övrigt:

Det är viktigt att ni klär barnen så de inte fryser. Se till att de ätit ordentligt och de som har behov av vatten behöver ha det på träningen. Ni har fantastiska barn så peppa dem ordentligt MEN är de för trötta för träning, var hemma, men ni känner ju era barn så vi litar på er. Har ni frågor eller funderingar eller synpunkter så prata mer än gärna med oss.

Vi ses!

//Tränarna

Dela inlägget

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner