Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdag Skyttis Spårområde, Söndag 2021-10-03

27 SEP 2021 10:27
Höst och vinter närmar sig och snart kommer snöproduktionen att vara i full gång på Skyttis spårområde igen! För att ge oss de bästa förutsättningarna att hålla bra spår på området, måste en del förberedande jobb utföras, kan du hjälpa oss?
  • Uppdaterad: 27 SEP 2021 10:27

Nytt uppdragsavtal är tecknat mellan Örnsköldsviks Kommun och Hägglunds Ski Team avseende tillverkning av konstsnö samt spårning. Hägglunds Ski Teams tackar ödmjukast för förtroendet att hålla spår i toppklass för alla besökare på området under vintertid!

För att vi skall lyckas med detta arbete under vintern krävs dock en hel del förberedelser nu under hösten, det rör sig om röjning och breddning av spårgator på främst "naturspåren", dvs de områden som inte omfattas av konstsnösystemet.

Söndag den 3:e oktober är det dags för en arbetsdag på milspåret, vi ber nu våra medlemmar om hjälp denna dag, så att vi tillsammans kan bereda ett område optimerat för spårdragning. Vi behöver dels personer med maskinvana och förarbevis på motorsåg och röjsåg som under arbetsledning kan hjälpa till med fällning och kvistning av träd samt röjning av sly och sågning av trädgrenar som hänger in över spårområdet. Utöver maskinförarna behöver vi en grupp som tar reda på grenar och sly som blir efter maskinernas arbete, stockar skall även de läggas i ordning längs med spåret så att de kan hämtas med maskin, även detta arbetslag har tillgång till arbetsledare.

Arbetslag 1 = Maskinförare samlas 09:00 vid pumphuset

Arbetslag 2 = Samlas 10:00 vid pumphuset

Arbetsdagen beräknas pågå till 15.00-16.00 tiden, Hägglunds Ski Team bjuder på lättare lunch.

Anmälan: https://forms.office.com/r/LxQ9PRJdY2

Är du inte medlem, men känner att du både vill och kan hjälpa till denna söndag, anmäld ig på samma formulär och markera att ni ej är medlem, så kontaktar vi er avseende detta.

Vi ses och tack på förhand!

Skribent: Jens Bovéng
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo blue 2021_01_Transp.png 

 

NorraSkog_CHAMPAGNE.PNG

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info