Hoppa till sidans innehåll

Dags för Ullmaxförsäljning

21 SEP 2021 08:32
Köp familjens underställ från Ullmax och tjäna pengar till klubben. Många är redan bekanta med Ullmax fina funktionskläder för träning, friluftsliv eller till vardags. Vi kommer att sälja även denna säsong.
  • Skapad: 21 SEP 2021 08:32

Försäljningsperiod

Försäljningen sker i huvudsak under hösten där ordern till Ullmax skickas in löpande när vi nått nivån för fraktfritt. För leverans innan jul ska beställning läggas senast 12 december. Vi kommer även att göra en beställning under 2022 som skickas in i slutet av vecka 8 för leverans innan sportlovet.

Produkter

Produkterna hittar man enklast på Ullmax hemsida, det går även att skicka säljlänkar till vänner och bekanta som vill handla. Vill man ha en papperskatalog så kommer det att finnas i Skyttiskafeterian i samband med träning. Observera att alla produkter inte finns i katalogen, komplett sortiment finns på ullmax.se. En artikel i katalogen Hiking Wool Sock 2-pack art nr 1022-U909 finns ej att beställa pga kvalitetsproblem.

Beställningar  

Skapa en egen användare på ullmax.se och koppla den till Hägglunds Ski Team. Där kan du lägga in dina ordrar och skicka till mig när det är klart. Du som sålt tidigare finns redan registrerad som säljare och kan använda dina befintliga uppgifter. Lägg gärna in beställningen så snart du kan så reserveras varan hos Ullmax och det finns därmed ingen risk att varan är slut.

 

Kataloger och orderblad finnas i kafeterian på Skyttis samt på Ullmax hemsida. Det går även att skicka en länk till köpare så att de själva kan lägga in beställningen. Information finns när du är inloggad på Ullmax hemsida. Om du använder säljlänken kom ihåg att sätta in den 12 december som sista datum säljlänken är öppen.

När du är klar med dina beställningar trycker du på knappen ”Spara och Skicka”. När beställningarna från Hägglunds Ski Team uppgår till 15 000 kr (=fraktfritt) skickas de till Ullmax. Leveransen sker till min hemadress, jag meddelar respektive säljare när varorna tas med till Skyttis. Betalning av varorna görs till mig ett par veckor efter leverans. Jag meddelar då kontonummer som betalningen skall skickas till.

 

Vid varje leverans erhålls även en retursedel, kontakta mig om något behöver bytas eller reklameras.

Information till säljare

Lycka till med försäljningen och hör av er med eventuella frågor!

Jenny Öhman

070-323 94 33

This is a mailto link

Skribent: Urban Edlund
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo blue 2021_01_Transp.png 

 

NorraSkog_CHAMPAGNE.PNG

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info