Hoppa till sidans innehåll

Ett historiskt Årsmöte 2018!

10 OKT 2018 14:28
Ett på många sätt historiskt årsmöte är över, tisdagen den 9/10 2018 var dagen då Håkan Wickberg tackade för sig och avgick från posten som ordförande för Hägglunds SK Ski Team!
  • Skapad: 10 OKT 2018 14:28

Håkan är på många vis synonymt med Hägglunds SK Ski Team, allt sedan han var med bland de drivande styrelsemedlemmarna i dåvarande skidsektionen inom Hägglunds IoFK som valde att kliva ur Hägglunds IoFK för att starta Hägglunds SK Ski Team!

Det historiska bildandet av Hägglunds SK Ski Team skedde år 2013 och sedan dess har Håkan verkat som ordförande med sitt engagemang och kompetens, som idag till mångt och mycket lett till att Hägglunds SK Ski Team är den fantastiska förening som det är!

Givetvis är det mycket ideell kraft och engagemang som lagts ned i föreningen för att nå dit vi är, Håkan har varit den som hållit i trådar och kontakter såväl inom som utom klubben för att ta oss framåt. Håkan har även varit bidragande till att locka och hitta rätt resurser och kompetens för att leda Hägglunds SK Ski Team!

Att Håkans avsked får ske med sådan fantastisk verksamhet och de lyckade tävlingarna i samband med finalerna för VW- och Scandic Cup säsongen 2017/18 känns inte mer än helt rätt!

Läs gärna den avgående styrelsens verksamhetsberättelse (se länk nedan) för att förstå vilket jobb som läggs ned!

 

Hägglunds SK Ski Team med alla medlemmar riktar härmed ett stort och uppriktigt tack till såväl Håkan som de övriga avgående styrelsemedlemmarna Jonas Rindeskog och Daniel Norenius, TACK!

Vi vill även passa på att önska den nya styrelsen lycka till i sitt värv att driva Hägglunds SK Ski Team vidare mot dessa kommande framtid!

Verksamhetsberättelse 2017/18

Skribent: Jens Bovéng
Epost: This is a mailto link

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

 

 silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo


 

bronspartners

 

trimtex logo

 

ågrenshuset_logo

 ditwin

 

SCA logo liggande 2013 

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: This is a mailto link

Se all info