Hoppa till sidans innehåll
Foto: Rickard Johansson

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen - Del 3

28 MAJ 2020 10:47
Deltävlingarna avlöser varandra, Hägglundsjoggen för Radiohjälpen genomförs på många orter i varierad terräng och stil, varför inte ta vägen över traktordäck (se omslagsfoto)!?
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2020 10:47

Den tredje veckan med Hägglundsjoggen för Radiohjälpen är så slutförd och när detta skrivs har vi redan hunnit "hoppa in" i vecka 4, dagarna och loppen avlöser varandra!

Vi tycker det är otroligt roligt att se att rörelseglädjen finns runt om i landet, trots de utmanande tider med social distansering under pandemin som nu präglar vår vardag. Känner du någon som ännu inte kommit i rörelse, tag med vederbörande ut och håll ett avstånd på ett par meter, man kan prata med varandra ändå, Hägglundsjoggen för Radiohjälpens 4km är lagom avstånd oavsett om ni tänker promenera, lunka, jogga eller springa (iofs kanske svårt att prata om man springer)..

Tävlingarna ligger ganska stabilt i deltagarantal, under den 3:e veckan lockade vi 145 deltagare, varav 42 utmanade sig med tidtagning.

Orterna är fortfarande mycket varierande, givetvis är flera deltagare från Öviks området, men till detta ser vi så även deltagare från Västervik, Göteborg, Stockholm, Storvreta, Ljungdalen i Helagsfjällen, Undersåker i Åre, Umeå, Sollefteå, Bollstabruk, heja på!

Under Hägglundsjoggen för Radiohjälpen del 3 har vi samlat in 1.565:- till Radiohjälpens insamlingar till stöd för riskgrupperna i pandemin!

Nu hoppas vi få in några fler anmälningar under vecka 4 och 5, hjälp oss att hjälpa andra, tag med grannar och bekanta (men på behörigt avstånd) och få in dem i rörelse, genomför Hägglundsjoggen för Radiohjälpen del 4 och 5!

Glöm inte skänka bidraget till Radiohjälpen och Hägglunds Ski Team genom er Swish betalning, betalda lopp garanterar en lott per betalt lopp inför utlottning av priser.

Sköt om er

Skribent: Jens Bovéng
E-post: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

  

ågrenshuset_logo.png

  

  silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info