Hoppa till sidans innehåll

Ski Team Dagen

2018-10-14 17:56
140 Hägglundare samlades idag på Skyttis för att fira 5 år som förening och samtidigt arrangera ett dagläger för våra yngre grupper (Gula, Vita och Röda). Vädret var fantastiskt, strålande sol och minst 15 garder i luften. Vilken succé.
  • Uppdaterad: 2018-10-14 17:56

Gula, vita och röda gruppen hade idag äldre ungdomar och juniorer som tränare. De började med ett träningpass ute för att sedan jobba med Janne från SISU i Cafeterian och där pratade de om vad dom förknippade med Hägglunds Ski Team mm. Efter en härlig lunch (hamburgare) ute vid vindskyddet var det dags för en stafett med blandade lag från alla grupper på stadion. 

Träningsdagen avslutades för den äldsta gruppen röd på gokartbanan.  Där fick de prova på att åka rullskidor. De yngre grupperna körde lite lek och bus runt stadion.

Föräldrarna började sin dag med att träffa vår nya ordförande Jens Boveng efter det kom Janne från SISU som pratade om bl a. från triangel till rektangel, strategi 2025, idrott hela livet, diskussioner mm. En mycket givande träff inför vårt kommande gemensamma värdegrundsarbete i föreningen.

Dom vuxna delades upp i olika arbetsgrupper och fick en snösprutningsutbildning vid Pumphuset. Det byggdes hopp, städades, anlades en ny balansbana, transporterades tunga däck till Torget, vallaboden renoverades och förrådet städades.

I tidtagningsrummet hade vi samlat skidutrustning till försäljning. Då vi var upptagna med träning och arbete hann inte alla handla. Vi har öppet dom närmaste två torsdagarna för försäljning från 18:00.

Vi har fått många positiva kommentarer från dagens aktiviteter och tror att många yngre har fått sig nya förebilder och våra ungdomsledare en del nya lärdomar.

Ett stort TACK till alla inblandade i dag och grymt bra jobbat!

Denna fantastiska dag känns som en början på en ny tradition i Teamet.

 

 

 

Skribent: Urban Edlund
Epost: This is a mailto link

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

 

 silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo


 

bronspartners

 

trimtex logo

 

ågrenshuset_logo

 ditwin

 

SCA logo liggande 2013 

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: This is a mailto link

Se all info